Chanel Camélia de Chanel Illuminating Powder


Chanel Camélia de Chanel Illuminating Powder определено е продукт, който прави впечатление. Все пак няма как да останат незабелязани както червената опаковка, така и красивият принт, който се крие в нея.






Може би помните, че това всъщност не е първия продукт с този принт, който Chanel лансират. Преди около 2 години те ни представиха и бронзант Камелия. А тази година решиха, че добро попълнение към него би бил и този хайлайтър.


Опаковката на Chanel Camélia de Chanel Illuminating Powder като форма е типична за бранда, но като цвят е съвсем различна. Може и да греша, но ми се струва, че това е първата червена опаковка на Chanel.



Кутийката, както е редно, е придружена от велурен калъф. Под капачено пък освен самата Камелия, има и четка за нанасянето ѝ. Бях много изненадана да установя, че всъщност тази четка нанася продукта идеално. Просто не съм фен на четките, които идват в комплект с продуктите, но този път съм приятно изненадана.

Съдържанието на продукт е 6 гр., а цената 65 евро.


Ако тази пудра е привлякла вниманието Ви, то най-вероятно знаете, че тя е лимитирана и се продава ексклузивно в бутиците на марката. Тоест, няма да бъде налична в България, а доколкото разбрах - няма да я има и в сайтове, различни от тези на Chanel.





А сега и за самия ефект от Camélia de Chanel. Първоначално бях леко скептична доколко този хайлайтър ще бъде подходящ за моя тен и с малко страх посегнах към него.

Притесненията ми обаче се оказа, че са безпочвени. Да, хайлайтърът не е от най-светлите и не изсветлява зоната, в която се нанася, но пък я озарява отлично и скулите изглеждат като посипани с фин прашец. Има и малко по-едри частички, но те се виждат най-вече според това с какво се нанася Камелията. Както вече написах, за мен най-подходяща за нанасяне е именно четката, която е в комплект и когато ползвам нея скулите ми са точно като посипани със звезден прах. Самият цвят е като искрящо шампанско със съвсем лек розов намек.


Като текстута Camélia de Chanel ми хареса много, защото не е прекалено "изпечена", не е твърда и с лекота четката взима достатъчно продукт от нея, без самият хайлайтър да се разпрашва. Пигментът на Камелията е доста добър, като позволява и напластяване, като при по-голямо наслагване дори започва да има "мокър" ефект.





Chanel Camélia de Chanel Illuminating Powder е наистина доста красив продукт с много висока колекционерска стойност, но ако не можете да се сдобиете с него - недейте да съжалявате. Сигурна съм, че имате в притежание прекрасни хайлайтъри, които могат да Ви свършат същата или дори по-добра работа.

Не ме разбирайте погрешно, радвам се, че я имам и благодаря безкрайно на дамата, която ми я купи! Просто не искам да оставате с впечатлението, че притежанието ѝ е задължително и е най-прекрасният хайлайтър под синьото небе ☺






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up