Too Faced Papa Don't Peach Blush


Днешният пост е с аромат на праскови ☺.

Време е да Ви представя новия руж на Too Faced - Papa Don't Peach.





На дали има човек, който да не е чувал за т. нар "прасковена" палитра на Too Faced (ревю за нея може да прочетете ТУК). След невероятния успех, който тя предизвика, беше съвсем в реда на нещата от бранда не само да я направят перманентна, но и да добавят още продукти към серията. И така се появи Papa Don't Peach.



Цялата прасковена колекция е вече налична в магазини Sephora в София. Нямам представа какви са конкретните наличности към момента, но не се притеснявайте - цялата колекцията е перманентна, така че бройките ще бъдат подновявани.



Опаковката на ружа е малка и компактна, метална е и се затваря чрез магнит. От вътрешната страна на капачето има и огледало. Дизайнът на палитрата кореспондира с този на палитрата за очи и двата продукта се допълват перфектно.

Цената на Papa Don't Peach е 56 лева, а големината 9 гр. Ружът има типичния за серията аромат на праскови, но все пак не очаквайте 100% истински аромат, изкуствената нотка се усеща.



Цветът на Papa Don't Peach Blush е наистина разкошен. Медено-прасковен нюанс е, като има и коралови нотки. Забелязват се и миниатюрни розови частици, а при поставяне ружът изглежда като покрит с блестящ воал. Наистина забележителен цвят, който придава свеж и сияещ вид на кожата.

Текстурата му е мека, без да е ронлива. С лекота четката поема достатъчно продукт, като препоръчвам да се работи или с по-рехава четка, или да се нанася с "лека" ръка, защото пигментът е от по-силните.

Papa Don't Peach Blush се оказа страхотен избор и със сигурност кожата Ви ще засияе с него. Особено подходящ е за пролетния и летния сезон и Ви препоръчвам да се сдобиете с него. Мисля, че ще се хареса и на Вас!





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up