Dior Diorskin Forever Perfect Cushion


Cushion фон дьо тен-ите вече отдавна не са екзотичен продукт и все повече брандове представят своите версии. Днес ще Ви запозная с моята любима такава, а именно Dior Diorskin Forever Perfect Cushion.






Опаковката на Dior Diorskin Forever Perfect Cushion е компактна и стилна. От вътрешната страна на капачето има огледало, както и апликатор за нанасяне на продукта. Аз, разбира се, веднага пренебрегнах апликатора и започнах да нанасям продукта с четка. Е, оказа се, че въобще не съм права и този cushion се нанася най-добре именно с тампончето, с което се предлага.

Опаковката е идеална за носене и позволява при необходимост лесно да се правят корекции през деня на вече поставения грим.

Кутийката на фон дьо тен-а е за многократна употреба, което определено е голям плюс. В основата ѝ, под формата на сменяем рефил, е разположен продуктът. Този рефил може да се сменя многократно, като неговата цена е по-ниска от цената на класическата опаковка. Освен да сменяте рефилчето когато свърши, може да сменяте цветовете според тена си в различните сезони. Хитро, нали?! 👍



Размерът на продукта е 15 грама. Аз поръчах моя от Великобритания. Там цената е £31,50 за класическата опаковка и £22,50 за рефил. Цветът, който избрах за себе си е номер 010.

Dior Diorskin Forever Perfect Cushion все още не се продава в България, но съвсем скоро ще бъде наличен и тук!

Номер 010
Dior Diorskin Forever Perfect Cushion ми хареса още с първото нанасяне. Това, което прави мигновено впечатление е бързината, с която продуктът се нанася. Буквално за 1-2 минути съм абсолютно готова. Текстурата на фон дьо тен-а е много лека и не се усеща върху лицето, не тежи и не причинява никакъв дискомфорт.


Покритието на Cushion-а е леко към средно. Със сигурност няма да покрие по-големи или забележими дефекти, но за сметка на това седи невероятно естествено и се слива с лекота с кожата.

Финишът на Dior Diorskin Forever Perfect Cushion е матов и определено го препоръчвам на хора с мазна и комбинирана кожа. Не мисля, че ще е подходящ при по-сухи кожи.

Аз винаги слагам пудра върху фон дьо тен-а, правя го и с този и така лицето ми започва да лъщи чак след 6 часа, което за моята кожа е рекорд. Матиращите фон дьо тен-и често могат да изглеждат тежки и дори прекалено сухи, но при Dior Diorskin Forever Perfect Cushion това не е така. Лицето е матирано, без да изглежда плоско или лишено от живец (ако ползвате силно матиращи продукти, предполагам знаете за какво говоря пиша). Като минус мога да отбележа, че към края на деня се врязва в назолабиалните гънки.
Снимките са направени на естествена, дневна светлина, без изкуствено осветление

Реших на направя снимка преди и след нанасянето на Dior Diorskin Forever Perfect Cushion, за да е по-виден ефектът му, въпреки че в този момент нямах особено много нужда от скриване на несъвършенствата и не знам доколко тези снимки въобще ще са Ви полезна. 😉

Както и с всеки друг продукт, така и тук е задължително да пробвате на място и да прецените дали ще Ви допадне, както като характеристики, така и като цвят, но аз определено смятам Dior Diorskin Forever Perfect Cushion за много успешен фон дьо тен. Използвам го вече малко по-малко от месец и то почти всеки ден и съм изключително доволна, че реших да му дам шанс. Ползвам го дори и в дните, в които по никакъв начин не ми се занимава с грим или нямам особено време, но искам да изглеждам добре. Бързо, ефективно и изключително лесно решение!


Dior Diorskin Forever Perfect Cushion е лек, незабележим и дълготраен, а слънцезащитата със SPF 35 е допълнителен плюс.


Вие пробвали ли сте cushion-продуктите? Какво е мнението Ви за тях?







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up