Dior Addict Lip Sugar Scrub


Постът днес е посветен на продукт, който за отрицателно време се превърна в тотален мой любимец!

Обожавам ексфолирането, но никога досега не бях попадала на ексфолиант за устни, който да ме впечатли. Това обаче вече се промени благодарение на новия продукт от Backstage серията на Dior!





Състав


Нямам информация кога този ексфолиант-балсам ще бъде наличен в България, но предполагам, че ще го лансират заедно с пролетната колекция на Dior. Освен това, би трябвало Sugar Lip Scrub да е перманентен продукт, или поне силно се надявам да е така!

Цената на Lip Sugar Scrub е 24 британски лири, а големината 3,5 гр.



Опаковката е много красива и стилна. Характерна е за линията Dior Addict, но повърхността ѝ е матова, а самата тя е оцветена в нежен, розов нюанс.

Lip Sugar Scrub има осезаем ментов аромат. Освен това оцветява устните в лек розов цвят, като от фирмата обещават, че цветът е универсален и подходящ за всеки тен.



Какво точно представлява Dior Addict Lip Sugar Scrub - това е ексфолиант за устни със захарни зрънца и балсам едновременно. В следствие на това съчетание 2 в 1 резултатът е меки и подхранени устни.

Самото усещане е много интересно. Стикът-ексфолиант се ползва като червило и се прокарва по повърхността на устните. Захарните частички отстраняват мъртвите клетки. Когато частичките се разтопят, започва да се усеща действието и самият подхранващ филм на балсама.

Преди първото ползване бях притеснена, че от натиска между устните и стикът, той ще се пречупи. Притесненията ми обаче се оказаха неоправдани и дори когато истински натисна стика към устните си, той продължава да се усеща здрав и стабилен.

Аз използвам Lip Sugar Scrub всеки ден и по всяко време. Това е една от най-любимите ми характеристики на продукта - може да се ползва по всяко време и на всяко място. Заради формата му, имитираща червило, просто го вадите от чантата си, нанасяте и устните моментално стават по-меки и подхранени. Освен това не е нужно да се изплаква.

Относно частта с "подхранването" - след като захарните частици се стопят, започва да се усеща именно подхранване и хидратиране, устните биват покрити с балсам и оцветени в нежно розово.

Горещо препоръчвам този ексфолиант, независимо в какво състояние са устните Ви. Допълнително ексфолиране и подхранване никога не са излишни! Ефектът от Lip Sugar Scrub е мигновен и осезаем и вярвам, че ще се хареса на Вас, така силно както се хареса и на мен! 💖





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up