Kat Von D Saint and Sinner Palette



Днес ще Ви представя една от най-добрите (според мен) палитри, които ще бъдат лансирани за празничния сезон. Запознайте се със "Sinner & Saint" - мрачната коледна палитра на Kat Von D Beauty.




По традиция започвам с основната информация. Палитрата Saint & Sinner е лимитирана. Съдържа 24 броя абсолютно нови за бранда цветове, всеки от които е с големина по 1 гр. Козметиката на Kat Von D се продава ексклузивно в магазини Sephora. Тази палитра също ще бъде налична там на 14 ноември и съм сигурна, че ще се разпродаде за отрицателно време. Цената на палитрата е 118 лева.


Saint and Sinner се изчерпа много бързо във всички сайтове и магазини, така че ако искате да я притежавате - не чакайте излишно.



Опаковката на палитрата е от твърд и здрав картон (затваря се чрез магнит). Вдъхновена е от архитектурата на готическите катедрали и е нещо наистина различно за празничния сезон, обикновено обвит в захар и весели цветове.

Детайлите върху опаковката са релефни и са дело на самата Кат. Всички орнаменти и надписи са произлезли от нейните ръце. На снимки не се усеща така добре, но на живо палитрата, макар и навяваща мрак, е изключително красива!


Палитрата съдържа огледало в себе си, липсват допълнителни четки или апликатори.

Лявата страна на палитрата е Saint, а дясната Sinner.

По вид цветовете са разпределени в няколко категории - electrifying metallics, velvety mattes, shimmering pearls & glimmer shades.

















Нека Ви разкажа и за моите впечатления от цветовете и работата с тях. За мен това е една от най-добрите палитри, излизали в последните месеци, дори и година. Разнообразитето от цветове и самият подбор са много интересни, много далече от типични, но това може да е само плюс. Ако считате цветовете в палитрата за "Ваши" и бихте ги ползвали, то не се колебайте и за миг, че Saint & Sinner ще Ви хареса. Защото аз съм сигурна, че ще! Матовите цветове са едни от най-малко разпрашващите се матови, които съм срещала. Блестящите от своя страна пък се нанасят с лекота както с пръст, така и с четка. Сенките се отличават с отличен пигмент и приятни текстури, като се нанасят и преливат без никакви усилия.

Няма да споменавам всеки цвят по отделно, защото те като цяло са с отлични характеристики. Ще спомена само някои от цветовете, при които смятам, че има какво още да се добави като специфика.

Най-горните два цвята в палитрата се водят glimmer shades. По смисъл те са по-скоро ефекти, отколкото класически цветове. По-светлият от тях има леко прашлива текстура, най-вече заради едрите си частички, но самият цвят е толкова приказен, че компенсира леките трудности при нанасянето. Розовеещият цвят от своя страна пък нанасям с лекота по целия клепач и е един от най-любимите ми в палитрата. 

Цветът Ashes много ме разочарова когато първоначално го пробвах с пръст. Цветът много ми хареса, а при първата проба забелязах, че блясъчетата не се задържат въху кожата на ръката ми (суха, без нанесени база или други продукти). На око обаче цветът се нанесе равномерно и клепачът ми беше покрит както с интензивен цвят, така и с блясък,. Искам да обърна внимание на тези мои впечатления, защото за първи път ми се случва цвят да се представи по-добре с четка върху клепач, отколкото при проба с пръст. Та, както се казва, не съдете книгата по корицата!

Същото се случи и с цвета Exodus. При проба с пръст видях неравно нанасяне и малка пигментираност, а когато го нанесох с четка върху клепача, той се оцвети с лекота. Не Ви казвам, че текстурата е така богата и отлична, както при блестящите сенки примерно, но е една от най-добрите, на които съм попадала конкретно за матов, зелено-искрящ цвят.



Като трайност аз нямам никакви забележки към палитрата. Както с всички други сенки, използвам и тези в комбинация с праймър, така че нямам оплаквания.

Saint & Sinner е наистина удивителна палитра. Самата идея да бъде лансирана в празничен сезон е за възхищение, защото според мен това беше голям риск. Просто палитрата не носи въобще коледен дух, дори напротив. Но пък е една много свежа глъдка в месеците, в които виждаме навсякъде само бонбонени цветове и блестящи светлинки. Saint & Sinner определено е различно предполежие и е за хора, обичащи експериментите.

Като качество палитрата е отлична. Някои от цветовете имат своите специфики, но смятам, че бързо се свиква с тях и без излишни усилия, човек може да получи максимален ефект от Saint & Sinner. Не е случаен фактът, че това е една от най-купуваните палитри, лансирани за празничния сезон.







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up