❤ Dior: 5 продукта, които обичам ❤


Реших да започна нова поредица в блога. Тя се нарича "5 продукта, които обичам" и в нея ще Ви разказвам за любими продукти от различни брандове. Тези постове няма да са тип ревюта, а съвсем базово описание и разказ за конкретните любимци. Започвам поредицата днес, с 5 продукта от Dior.



1. Dior Forever and Ever - този парфюм е толкова идеален, че трудно думи могат да го опишат. Олицетворение на нежността е. Може би единственият аромат с (българска) роза, който харесвам. Обожавам да го нося през горещите дни. Прави огромно впечатление и досега не съм срещала човек, който да не го харесва.



2. Dior Nail Lacquer 294 Lady - страхотен лак и като цвят, и като формула. Нанася се лесно, невероятно издръжлив е (издържа повече от седмица върху ноктите ми) и е подходящ за всякакви поводи. Цветът е толкова нежен и ненатрапчив, че няма тоален, с който да не си отива.



3. Dior Diorskin Forever & Ever Wear Makeup Base - най-добрата матираща база, която съм ползвала. Моята кожа се омазнява прекомерно най-вече в зоната на челото. Именно там използвам базата. Не стопира омазняването за цял ден, но го стопира по-дълго отколкото всяка друга база, с която имам опит. Ревю може да прочетете ТУК.



4. Dior Lip Sugar Scrub - искам да имам този продукт винаги в несесера ми! Обичам го много и не знам дали някой някога ще може да създаде по-добър ексфолиант за устни! Всичко в него е перфектно, но ако искате да научите повече, може да прочетете моето ревю ТУК.



5. Dior Diorskin Nude Air 001 Glowing Pink - розовеещите хайлайтъри не са най-голямата ми страст, но този обичам да ползвам. Цветът му е красив и достатъчно блестящ, а текстурата - изключително приятна. Повече може да прочетете ТУК.



Надявам се, че тази нова поредица ще Ви допадне. Ще ми е интересно да споделите кои са Вашите любими Dior-продукти?



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up