Dior Diorskin Nude Air Glowing Pink Illuminating Powder (Dior Spring 2016 Collection Glowing Gardens)


Dior Glowing Pink

Продължавам с постовете на тема Пролет. Пролетно ми е и на мен. И гримът, и дрехите, и парфюмът ми днес са пролетни, въпреки, че от време на време потръпвам от студа :) Нищо! Важното е, че слънцето се показва, а върху скулите ми грее този розов блясък от Dior :)



Dior Glowing Pink

Dior Glowing Pink

Diorskin Nude Air 001 Glowing Pink е един от двата хайлайтъра, които Dior лансираха в колекцията си за Пролет 2016. Другото предложение на бранда е цветът 002 Glowing Nude, който обаче аз не харесах, тъй като седи прекалено тъмно жълто-златно на моята кожа.

Dior Glowing Pink

Dior Glowing Pink

Пролетната колекция Glowing Gardens на Dior е вече налична в магазините в София. Поне със сигурност в Pretty Shop и Sephora, като дори повечето продукти са изчерпани. В Бюти Зоун и Дъглас колекцията още не е заредена (информацията е от неделя).

Тъй като аз си поръчах хайлайтъра още декември месец от Англия, не мога да Ви кажа каква е цената му в България, но предполагам е до 110 лв. Хайлайтърът е с големина 6 гр.

Опаковката му е много красива, макар и по нея да си личи всеки един отпечатък от пръст. Представлява масивна кутийка, наподобяваща метал. От вътрешната страна на капачето има огледало, а самият хайлайтър освен типичния велучен калъф, има и малка четка тип кабуки. Лично на мен четката не ми е удобна, особено за поставяне на хайлайтър.

Dior Glowing Pink

Dior Glowing Pink

Glowing Pink има красив принт с цветя, който към момента въпреки ползването, още не се е развалил.

Цветът на Glowing Pink е много приятно розово шампанско. Лично аз принципно имам проблем с прекалено розовите хайлайтъри, но този не е от тях. Хем е видно, че е розов, хем не седи абсолютно розово.

Като текстура ми се искаше да бъде малко по-фин. Забелязват се едри частици, които, лично според мен, някак не отиват на името Dior. Хайлайтърът е доста интензивен като блясък и ако на Вас не Ви допада толкова силен такъв, то е хубаво да го нанасяте с "по-лека" ръка.

Dior Glowing Pink

Dior Glowing Pink

Освен забележимите по-едри частички, имам само още една забележка към Glowing Pink и тя е, че акцентира малко повече върху несъвършенствата на кожата и ги подчертава. Това като цяло е характерно за хайлайтърите, но при Glowing Pink сякаш е дори малко по-засилен този дефект.

Dior Glowing Pink

Dior Glowing Pink

Dior Glowing Pink

Въпреки двете не толкова приятни характеристики на хайлайтъра, смятам Glowing Pink са много приятен продукт. Препоръчвам Ви да го тествате, може да хареса и на Вас. Dior принципно никога не са ме впечатлявали със своите озаряващи пудри, но пролетното им предложение в розово определено заслужава внимание.

А на Вас допада ли Ви?




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up