Любими продукти за 2015г. Категория: Декоративна козметика



Дойде време и за Годишните любимци на Eat Love Make up :) Е, даже времето малко поотмина, но януари месец ми беше прекалено натоварен и така и не остана време за тази серия от постове. Все пак по-добре късно, отколкото никога, нали? 

Тази година постовете с "Любимци" отново ще са два - един за декоративната козметика и един за всичко останало. Има не малко продукти, които отново застават на първо място в личната ми класация. Дано това не Ви се стори скучно. Лично за мен е доказателство колко много ги ползвам и обичам :)

Е, ако искате да разберете кои бяха моите любимци за 2015 година в категория Декоративна козметика, то Заповядайте :)


Категориите са абсолютно същите, както и през миналата година. Постът за любимата декоративна козметика за 2014 година може да видите ТУК.

1. Основа за очи - през 2015 година отново най-любимата ми основа за очи беше HD базата на NYX



2. Основа за лице - в тази категория също любимецът е миналогодишният, а именно Chanel Le Blanc de Chanel Multi-Use Illuminating Base. Пробвах няколко бази през годината, включително и от Step 1 на MUFE, но по-добра от тази на Шанел към момента не съм намерила. Ревю за нея може да видите ТУК.



3. Фон Дьо Тен - това е първата категория, в която си имам нов любимец. Изненадата за мен е голяма, защото не съм предполагала, че някой ден ще сменя Doube Wear на Estée Lauder. Но ето, и това се случи. Макар Born This Way на Too Faced да излезна към края на годината, за отрицателно време се превърна в най-любимия ми фдт. Защо е така ще Ви споделя в някоя следващата публикация :)



4. Коректор - според мен няма да Ви изненадам с избора си в тази категория. И аз, като почти всички блогъри, избирам за коректор на годината Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer. Покритието му наистина е отлично, а се усеща много по-лек от миналогодишния ми любимец на NARS.



5. Пудра - тук може да се каже, че любимецът е наполовина нов. Наполовина, защото отново става дума за Метеоритите на Герлен, но този път за тези от Коледната колекция на марката. Guerlain Météorites Flocons Enchantés категорично са не само любимата ми пудра за годината. но и любимите ми Метеорити на Герлен. Поста за тях може да видите ТУК.



6. Хайлайтър - за мен хайлайтърът на годината е Starlight на Anastasia Beverly Hills. Дори не мога да си представя какво трябва да излезне тази година, за да го измести. Той е всичко това, което някога съм си представяла, че е Идеалният хайлайтър. Ревю за него може да видите ТУК.



7. Руж - няма как, оставам си с миналогодишния любимец. Не, че през 2015 година не пробвах много и все прекрасни ружове, но като Bobbi Brown Shimmer Brick в цвят Nectar друг няма. Какво толкова харесвам в него може да видите ТУК.



8. Контуриращ продукт - през 2015 година отново най-харесван от мен се оказа NYX Blush в цвят Taupe. Доста продукти пробвах, на всякакви марки, но този мъник си ми остана фаворит. Което е видно и от приложената снимка :)



9. Бронзираща пудра - тук изборът е ясен по две причини. Едната е, че продуктът е перфектен. Другата, че предвид количествата и качествата му, не съм и пробвала особено много бронзиращи пудри. За втора поредна година - Viva Sephora Sol de Rio Bronzing Powder.



10. Продукт за вежди - и тук малко като при предната категория. Но така или иначе - защо да търсиш нещо ново, като вече разполагаш с идеалното?! Става дума за Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Скоро ще има и цял пост посветен на този и останалите продукти на марката, които имам и кое как "работи".



11. Очна линия - тази година преоткрих MAC Fluidline Blacktrack. Това ми е второ бурканче. С първото, по незнайна причина, не се разбрахме особено. Много бързо изсъхна, не беше достатъчно наситено като цвят и го изхвърлих когато беше едва наполовина празно. За разлика от него, това бурканче е идеално и въпреки вече няколко месечното почти ежедневно ползване, текстурата му не се е променила.



12. Сенки
12.1. Единична сянка - е, няма как, тук ColourPop е категоричният победител. Не конкретен цвят, а всеки един от тях. Най-вече тези, които са с Metallic финиш. ColourPop определено са хитът на годината. Доста публикации направих вече за тях, може да ги разгледате в Архива на блога :)



12.2. Прахообразна сянка - макар и да имам само отсипка от тази сянка, тя ми е напълно достатъчна, за да заявя категорично, че е велика! Прилича на пръв поглед на миналогодишния победител - пигментът Vanilla на MAC, но е дуо-хромна и променя цвета си според светлината и напластяването. Става дума за Makeup Geek DuoChrome Pigment Prism.



12.3. Палитра - тази категория ми е най-трудна. Фирмите лансират много палитри и изборът е наистина голям. И всяка една от тях е добра или дори отлична по редица показатели. А понякога има дори и няколко отлични. Трябва да се спра само на една единствена обаче и това ще е The Lover на Marc Jacobs. Може да изглежда обикновена, но всичко в нея е толкова идеално, че няма как човек да не я обикне. Ревю за нея може да видите ТУК.



13. Спирала - в тази категория наистина пробвах много, ама много. Купувах, подаряваха ми, взимах мини-та. Тествах наистина много. Е, за моите мигли по-добра от Too Faced Better Than Sex (към момента) няма! Ревю за нея може да видите ТУК.



14. Молив за устни - тук отново няма значение за конкретен цвят, а цялостно харесвам моливите на ColourPop. Особено в сравнение с тези на MAC са в пъти по-нежни към устните, кремообразни, меки, пигментирани и не на последно място - доста по-евтини.



15. Глос - няма да пиша много и излишно. Все един и същи е изборът ми тук. По-добър не съм намерила. Yves Saint Laurent Gloss Volupté # 19. Ревю за него може да видите ТУК.



16. Червило - 2015 определено беше годината на Течните червила. Много се чудих дали да сложа на 1-во място в моята класация ColourPop или Dose of Colors. Избрах именно ColourPop, пак независимо кой цвят, защото имат много по-голямо разнообразие от Dose of Colors. На която и марка да заложите обаче, няма да сгрешите.



17. Лак за нокти - много, наистина много се чудих кой лак да избера. Гледах отново и отново колекцията си и така и не видях някой цвят, който да е единствен и феноменален. Тогава се сетих за едни красиви съкровища, които не седят в секцията с лакове, а на етажерката като истински съкровище. Става дума за Scarabee Collection на Christina Louboutin.



18. Балсам за устни - EOS, кой друг да бъде. Обичам го и това е. Пробвах и други, наистина, но EOS-чето си ми е фаворит. Поста за марката може да разгледате ТУК.



Това бяха моите любими козметични продукти за 2015 година. Ще ми е интересно да разбера какви са били Вашите и имаме ли общи любимци :) Очаквам коментарите Ви :)




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up