Guerlain Rose Aux Joues Smile Blush Duo (Guerlain Spring Collection 2016)



Въобще не бях планирала да купувам каквото и да е от пролетната колекция на Guerlain. Тя, честно казано, лично на мен ми е малко скучна. При проба в магазина обаче се оказа, че двойният руж Smile заслужава внимание и бързо стана част от колекцията ми :)




Пролетната колекция на Guerlain съм виждала само в магазини Beauty Zone, Douglas & Debenhams. Не знам дали към момента е още налична, но така или иначе ако този руж представлява интерес за Вас сигурна съм, че ще намерите начин да се сдобиете с него ;)



Кутията на Smile Blush Duo е ярко червена. Бих казала много хитро от страна на производителите. Повярвайте ми, когато отворя шкафа си с еднотипните черни кутии, пролетният руж на Guerlain привлича от раз вниманието ми. Единственото, което не ми харесва в опаковката е, че по нея оставят всички възможни следи от пръсти. Много е досадно.

Guerlain Smile Blush Duo е на цена 115 лв. и с грамаж 6 гр. Опаковката, както е типично за този клас козметика, е обвита във велурено калъфче, а заедно с ружа получавате и малка сладка четка с розови косми. Е, ненужна според моите разбирания, но сладка четка. Ружът мирише доста осезаемо на виолетки - типичният аромат за продуктите на Guerlain.



Както се разбира и от името, Smile е руж-дуо, който включва два цвята. 

По-тъмният цвят е розово с коралови нотки и много ситни шимър-частици. Те се виждат когато с пръст се вземе от цвета, но на лице не. Седят като цялостен блясък, като озаряване на лицето. Ефект, който лично аз много харесвам. 

Светлата част е по-малко пигментирана. Също има малки шимър-частици, отново превръщащи се в озаряване когато се нанесат върху лицето. Тази част е и някак по-силно пресована и по-трудно се взема продукт от нея.



Когато тествах ружа за първи път ми се стори, че е слабо пигментиран. Поне така го усещах при проба с пръст. Оказа се, че всъщност с четка се взима много повече продукт и дори трябва да се внимава. Това важи за по-тъмната, розово-коралова страна на ружа. Наистина трябва да се нанася с "лека ръка", за да не се получи комичен ефект.


Принципно е малко по-трудно да се вземе само от единия цвят руж с четка, освен ако четката не е с много малка глава. Аз предпочитам да нанасям върху лицето си комбинация от двата цвята. Така хем ми е по-лесно, хем светлата част омекотява в малка степен по-тъмната розово-коралова част.



Guerlain Smile Blush Duo може да Ви изглежда като обикновен розов руж, но всъщност е наистина много красив и леко необикновен заради комбинацията между розово, коралово и златен воал. Препоръчвам да го видите и тествате на живо, защото снимките не могат да пресъздадат на 100% цвета и ефекта му.






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up