Любими продукти за 2015г. Категория: Грижа за кожата и други



Готова съм и с любимците ми в категория Грижа за кожата и разни други абсолютно задължителни продукти и пособия. Кои са те може да видите след прекъсването.



Категориите са абсолютно същите като тези от 2014 година. Тях може да видите ТУК. Много от любимците ми са сходни с миналогодишните, но това е съвсем нормално. Що се отнася до бялата козметика съм особено взискателна, рядко правя промени ако нещо вече действа отлично, а и не си позволявам да експериментирам толкова.

1. Крем за околоочния контур - отново избирам La Prairie Eye And Lip Contour Cream, въпреки че тази година смятам за потърся нещо малко по-силно като действие. (който забравя да си снима кремчето, използвам миналогодишната си снимка :) )



2. Дневен крем за лице - в тази категория отново победител е и миналогодишния, а именно Estée Lauder Day Wear Advanced Multi-Protection Anti-Oxidant Creme Oil-Free SPF 25. Пробвах не малко други дневни кремчета, разбира се само като мостри, но никой от тях не ми е харесал повече от Day Wear. Марката вече има и нощтна версия - NightWear Plus, която също ще се радвам да тествам.



3. Нощен крем - макар да продължавам да обожавам и използвам много честно нощния HydraZen на Lancome, през 2015 най-любим ми беше друг крем на марката. Става дума за Lancome Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfection. Текстурата му е гелообразна, топяща се при досег с кожата. Подхранва и подпомага борбата с първите признаци на стареене. Може би за суха кожа би бил прекалено лек.



4. Серум за лице - не е точно с консистенцията на серум, а е олио, но е прекрасно и го препоръчвам с две лице. Kiehl's Midnight Recovery Concentrate не случайно е най-продавания продукт на марката.



5. Дегримьор за очи - отново Двуфазният на Mixa е моят избор. Премахва силния ми очен грим без никакъв проблем и без да люти на очите. 



6. Дегримьор за лице - един от продуктите от бялата козметика, с който си позволявам да експериментирам най-често е дегримьорът за лице. Обичам да пробвам всичко ново и постоянно търся Единственият. Към момента това за мен е GlamGlow Supercleanse Daily Clearing Cleanser. Ревю за него може да видите ТУК.



7. Маска за лице - любимата ми маска за лице за 2015 година е съответстващата на любимият ми дегримьор за лице, а именно GlamGlow Supermud Clearing Treatment. Това е маската, която наистина повлиява отлично на кожата ми от само едно ползване. Почиства я в дълбочина и съдейства за борбата срещу кожните несъвършенства.



8. Ексфолиант за лице - за мен по-добър от Clinique Exfoliating Scrub няма! Препоръчвам го на всички, които обичат да ексфолират лицето си с по-груби частици, Ревю за продукта може да видите ТУК.



9. Серия за тялото - серията, която обожавам е Amazing Grace на Philosophy. Дори не мога да Ви опиша колко силни са чувствата ми към тези продукти. Хидратацията им е абсолютно нормална и при по-сухи кожи няма да помогне, но ароматът е пристрастяващ. Най-чистият на света, най-нежният и опияняващ. Понякога (тоест доста често) отварям капачето и с минути просто вдишвам аромата. Обожавам го!



10. Серия за коса - през тази година сякаш хит стана марката Alterna. Аз, разбира се, побързах да пробвам серията за обем и ми хареса наистина много. Усещам иначе тънката си коса, доста по-плътна, а и се омазнява по-бавно. Така че в тази категория избирам Alterna Bamboo Volume.




11. Парфюм - тук изборът ми се спря на едно съкровище, което поръчах "на сляпо", но в което се влюбих от първо пръсване. Много се надявам Bon Bon на Victor & Rolf скоро да бъде достъпен и легално на българския пазар.



12. Средство против изпотяване - гъбката на Dove е средството, което използвам и което абсолютно никога не ме подвежда. Препоръчвам с две ръце!



13. Лакочистител - тук победителят е същия като миналата година. Sephora Express Nail Polish Remover (както и вариантът за глитър-лакове) ми е любимият лакочистител отново. Много е удобен за употреба. Маха лака много бързо. Единствен недостатък е, че трябва да се подновява сравнително често, защото гъбката, която е с лакочистителя, се напоява и оцветява от предишните ползвания.



14. Четки за грим
14.1. Четка за грим на очите - няма как, отново победителят е MAC Brush 217. За грима на очите няма нищо по-важно от хубавото "блендване", а лично за мен няма четка, която да блендва по-добре от взеизвестната 217!



14.2. Четка за грим на лицето - категорично NARS Yashiyo Brush. Обичам я толкова много, че имам два броя от нея. Става за пудра, бронзър, контур, хайлайт, руж. Аз я използвам за руж и няма, повтарям НЯМА по-добра четка от нея за това й предназначение.



Е, това бяха моите негримови любимци. Надявам се сред тях да намерите и нещо интересно за Вас. А кои бяха Вашите любимци за 2015 година?




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up