GlamGlow Supercleanse Daily Clearing Cleanser



Принципно като почитател на GlamGlow бях изключително развълнувана от новината, че фирмата ще пусне в продажба и почистващи пяни за лице. Разбира се, сдобих се с няколко от тях веднага щом стъпиха на българския пазар. Какви са впечатленията ми от бялата пяна Supercleanse Daily Clearing Cleanser може да видите след прекъсването.




Първо малко основна информация - GlamGlow Supercleanse Daily Clearing Cleanser е с обем 150 грама и цена от 60 лв. В България серията може да се закупи само от магазини Сефора. Бялата пяна се води за ежедневно почистване на проблеми кожи.

Опаковката представлява голямо шише с помпа. Шишето от своя страна е опаковано в картонена обвивка от твърд картон и спокойно може да се използва за моливник, ваза за сухи цветя, контейнер за четки, за моливи за очи/устни и т. н.

А сега за самата "пяна". Аз я използвам само вечер. При ежедневно използване по веднъж на ден една опаковка ми стигна за 4 месеца. Използвам ту една помпа, за да почистя лицето, ту две. Ако се използва по една помпа (която според мен като количество е достатъчна), опаковката ще стигне и за много повече.




Като цвят продуктът наподобява кал. Ако сте имали съответстващата маска на GlamGlow - цветът е същия. Пробвала съм да нанасям пяната върху мокро лице със сухи ръце, върху сухо лице с мокри ръце, но най-накрая се спрях на варианта върху суха кожа със сухi ръце. Обтривам лицето, след което намокрям ръцете и отново обтривам. После изплаквам. Задължително е да отбележа, че с пяната не чистя грим, а това, което дегримьорът не е изчистил. 

Ароматът на пяната е много свеж и ментов.

Интересната част е, че колкото и вода да добавяне "пяната" не става в действителност пяна. Текстурата на "пяната" е като на гел за почистване, а като се прибави вода се превръща просто в по-рядък гел. Пяна НЕ се получава. Самата текстура е гладка, без ексфолиращи частици.


Продуктът за отрицателно време се превърна в любим мой и замени не само всичките ми почистващи гелове/пяни/течности, но и детронира желанието ми да пробвам нови. Лично за мен GlamGlow Supercleanse Daily Clearing Cleanser е най-добрият почистващ продукт.

Искам задължително да отбележа, че тази пяна, както и всички останали от серията, трябва да се пробва преди да се закупи. Това важи с особена сила ако кожата Ви е по-тънка и/или чувствителна. Моята е много толерантна и търпи и силни продукти. Лично според мен, GlamGlow Supercleanse Daily Clearing Cleanser не е подходящ за сухи кожи. Ако кожата Ви е от чувствителните, сухите, тънките, лесно зачервяващите се и т. н. и пяната Ви допада, то поне не я ползвайте всеки ден, а по-скоро за ежеседмично дълбоко почистване.

При мен резултатите от GlamGlow Supercleanse Daily Clearing Cleanser са отлични. Освен, че имам поносимост към самия продукт, той почиства лицето ми идеално. Не мога да кажа, че порите са ми се свили или кожата ми се омазнява по-малко, но е чиста, несъвършенствата намаляха драстично, много по-рядко ми излизат неприятните пъпки. Резултатите са наистина видими, а не просто предположение.

Определено препоръчвам "пяната", но както вече споменах - задължително след проба. Все пак всички кожи са различни и както съм споменавала - това, че нещо се е харесало на мен, не означава, че ще хареса и на Вас :)

Вие пробвахте ли вече някоя от пяните на марката? Какви са впечатленията Ви?




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up