ColourPop Creme Gel Liners Over Board, Get Paid, Bee Sting, Exit & Zulu



След като изкупих половината сайт на ColourPop е крайно време да бъда и разочарована от продукт на марката. Всъщност, много разочарована.




Поръчах тези пет очни линии с голямо желание, привлечена най-вече от хубавите и интересни цветове. Не се сещам за друга марка, която да предлага толкова голямо разнообразие от цветове и финиши при очните линии. Освен това всяка очна линия си има и съответсtващ молив за очи. На теория звучи прекрасно, нали?

Е, на практика се оказа, че не е така. От 5-те очни линии, единствената, която е с хубава, не суха, кремообразна текстура е Over Board. Всички останали цветове, които са купих, са пълни боклуци. Без извинение! Не бях виждала чисто нови очни линии, които да се държат толкова зле. Сухи, непигментирани, ронещи се. Каквото някога не сте харесали в някоя очна линия - тези 4 задължително го имат. Не мога с думи да опиша колко точно разочарована съм и колко ме е яд на ColourPop, че са пуснали в продажба подобен продукт. И 4-те цвята, от които не съм доволна, са лоши в различна степен. Bee Sting е най-зле, след него Get Paid, после Exit, и най-малко прецакан цвят е Zulu, който, макар и с много Дюралайн, ще мога да използвам от време на време.



Иначе опаковката на очните линии е много сладка - малко стъклено бурканче с бяло капаче. Цената също е супер - 6 долара.



Освен посочените очни линии, реших да пробвам и един от новите моливи за очи, а именно Zulu. Той се оказа приятна изненада. С две нанасяния прави хубав цвят във водната линия, при това с голяма трайност - около 6-7 часа при мен. Не ми дразни очите. На кожа не успях да го нанеса добре, сякаш е малко сух. Цената на моливите е 5 долара.


А ето и един грим, в който съм използвала крем очната линия Over Board за очна линия и молива Zulu във водната линия:


За мен Get Paid, Bee Sting, Exit и Zulu са най-голямото разочарование за козметичната 2015г. Искрено се учудвам на позитивните мнения в сайта на марката относно тези цветове. Мога да предположа, че един цвят е бил развален заради не добро затваряне и консистенцията му се е променила, докато го получа, но няма как това да стане и с 4-те.


Свързани публикации:










Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up