ColourPop Eyeshadows Acorn, Party Time, Bill & Supermodel



Продължавам да Ви показвам колекцията ми от продукти на ColourPop. Днес постът е посветен на сенките Acorn, Party time, Bill и Supermodel.




Всъщност постът ще е доста беден на думи. Почти всичко, което съм имала да кажа за сенките на ColourPop вече съм го казала в предишни постове. Линкове към тези постове ще намерите в края на днешната публикация. Там е обяснено как поръчвам, какви са цените, опаковките, текстурите и всичко останало.

Споменавала съм и че за мен сенките на ColourPop, които са с Metallic или Ultra Metallic финиш са най-добрите и аслужават най-много внимание.

Това ми мнение е потвърдено и от 4-те цвята, за които пиша днес.

Цветовете са:

* Acorn (Pearlized)





* Party Time (Matte)





* Bill (Matte)





* Supermodel (Pearlized)




Със сенките с матов финиш на ColourPop е малко трудно да се свикне. Нанесени с четка върху клепача не изглеждат така, както при проба с пръст. Четката пренася много по-малко цвят и е нужно наистина сериозно напластяване, за да се покаже цветът такъв, какъвто е в действителност. За сметка на това обаче нямат абсолютно никакво разпрашване и се разнасят и преливат с лекота.

Сенките с Pearlized финиш са ми едни от най-малко любимите. Те са нещо като лоша, непигментирана версия на Metallic финиша. Е, има и изключения (Boy Band), но като цяло това е мнението ми. Дори и при сериозно напластяване не могат да постигнат хубав, плътен цвят и истински да се видят частиците, които се съдържат в тях.

Ако искате да си вземете от сенките с Pearlized финиш Ви препоръчвам преди това да разгледате доста снимки в Интернет, за да не останете разочаровани.






Свързани публикации:











Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up