ColourPop Stole The Show Highlighter



Продължавам серията ревюта на козметиката на ColourPop. Акцентът днес е върху хайлайтъра Stole The Show.




Споменавала съм не веднъж любовта ми към хайлайтърите. Логично беше да искам да пробвам и някой от тези на ColourPop. Разбира се, избрах най-светлия цвят Stole The Show.

Stole The Show е с грамаж 4,2 гр., цена 8 долара и "Pearlized" финиш.


Състав

Опаковката е същата като на сенките на марката, само малко по-голяма като размер. 


Текстурата също е като на сенките - мека, пухкава и мусообразна. За да не изсъхва е много важно кутийката да се затваря максимално добре.

Докато правих снимки на хайлайтъра, го изпуснах на земята. Разбира се, изплаших се много от това какво щях да видя когато вдигна опаковката. За моя изненада Stole The Show не се беше счупил, а просто "събрал" в рефилчето си. На следващите снимки се вижда ясно за какво говоря.



При докосване с пръст, Stole The Show изглежда много пигментиран. Нанесен на кожата обаче не е така. Според различните начини на нанасяне, се получава и различен ефект.

Нанасяла съм хайлайтъра с пръст. По-голямата част от цвета остава върху пръста ми, а по-малка се отбелязва върху кожата. Ако нанасяте с пръст, е хубаво да повторите няколко пъти. Е, това важи за почитателите на забележимия хайлайт като мен. Ако сте фенове на по-дискретния грим, и едно нанасяне ще Ви е достатъчно.

Пробвах да нанеса и с четки - и с по-меки, и с по-твърди косми. Не ми харесва този начин. Четките не успяваха да поемат достатъчно продукт, а при допир с лицето, по него оставят само по-едри брокатени частици, а не хубав, еднороден блясък.

Най-добрият начин за нанасяне на хайлайтъра (който видях от Kathleenlights) е с навлажнен бюти блендер. Така върху кожата се нанася достатъчно количество продукт, хайлайтърът се разнася по-лесно, а цветът е равномерен.



Цветът на Stole The Show отново е от любимото ми "бяло злато", като тук преобладава златото. Пак е подходящ за светли кожи, без да жълтее, но не е толкова бял, колкото Starlight на Anastasia Beverly Hills. Освен това има и малки, брокатени частички, които аз намирам за излишни и не особено атрактивни, но все пак това е въпрос на предпочитания. Частичките не са толкова забележими, но все пак ги има.

Със смесени чувства съм към Stole The Show. Хайлайтърът е красив, но някои дребни и не толкова дребни неща като странното нанасяне и глитърчетата ми пречат да го обявя за абсолютен Must Have.

Не съжалявам, че го купих. Винаги има място за още един хайлайтър в тоалетката ми :) Но определено не го смятам за един от най-успешните продукти на ColourPop.

А Вие какво искате да пробвате от марката?

Не пропускайте да видите и предната ми публикация по темата - ColourPop Mondays in Malibu Set & Как да направим поръчка до България.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up