четвъртък, септември 17, 2015

NARS Audacious lipstick AnitaВреме е за една бърза публикация на тема червилата на NARS, по-специално серията Audacious. 
Както знаете, NARS не се предлага в магазините в България. За сметка на това обаче, има много сайтове, които предлагат марката. Моето червило поръчах от Selfridges. Цвета избрах, тъй като според Temptalia е копие на Адисън на Том Форд (ревю може да видите ТУК). Е, оказа се, че това съвсем не е вярно, но все пак Anita ми харесва много.

Състав

Състав
Anita е изключително пигментирано червило, като в същото време се нанася и усеща като масло върху устните. Много комфортно, истинско удоволствие е за носене. Не изсушава устните, а като трайност нямам никакви оплаквания. Без консумация на храни и напитки издържа без проблем около 6-7 часа, с консумация се изтрива леко, но все пак остава цвят върху устните. При нанасяне седи много сочно. Блясъкът минава в сатенен финиш с времето. Не се разтича и не се врязва в линийките около устните.


Гилзата е много красива и изчистена. Масивна и тежка е, има луксозно усещане в нея. Затваря се с магнит.

Червилото е с доста голям размер - 4,2 грама е при цена 24 британски лири. И си заслужава без никакви колебания.


За съжаление на горната снимка не успях да успях да уловя истинския цвят на Anita, но на съочовете на устни цветът е реален.
Ако имате възможност Ви препоръчвам да пробвате някой цвят от серията. Сигурна съм, че качеството на червилата няма да Ви разочарова.
Няма коментари:

Публикуване на коментар