NARS Audacious lipstick Anita



Време е за една бърза публикация на тема червилата на NARS, по-специално серията Audacious. 




Както знаете, NARS не се предлага в магазините в България. За сметка на това обаче, има много сайтове, които предлагат марката. Моето червило поръчах от Selfridges. Цвета избрах, тъй като според Temptalia е копие на Адисън на Том Форд (ревю може да видите ТУК). Е, оказа се, че това съвсем не е вярно, но все пак Anita ми харесва много.

Състав

Състав
Anita е изключително пигментирано червило, като в същото време се нанася и усеща като масло върху устните. Много комфортно, истинско удоволствие е за носене. Не изсушава устните, а като трайност нямам никакви оплаквания. Без консумация на храни и напитки издържа без проблем около 6-7 часа, с консумация се изтрива леко, но все пак остава цвят върху устните. При нанасяне седи много сочно. Блясъкът минава в сатенен финиш с времето. Не се разтича и не се врязва в линийките около устните.


Гилзата е много красива и изчистена. Масивна и тежка е, има луксозно усещане в нея. Затваря се с магнит.

Червилото е с доста голям размер - 4,2 грама е при цена 24 британски лири. И си заслужава без никакви колебания.


За съжаление на горната снимка не успях да успях да уловя истинския цвят на Anita, но на съочовете на устни цветът е реален.




Ако имате възможност Ви препоръчвам да пробвате някой цвят от серията. Сигурна съм, че качеството на червилата няма да Ви разочарова.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up