theBalm Pinstripe Instain Blush



Както (предполагам) вече знаете, козметиката на theBalm най-накрая се предлага на българския пазар. И не говоря за десетките сайтове, от които може да се поръча, а за съвсем реален щанд в Debenhams (Mall Bulgaria). От много време заглеждах продукти на марката, но това, че не мога да ги пробвам все ме спираше. Щом разбрах, че мога да ги разгледам лично, веднага тръгнах към магазина.



Щандът на theBalm е много добре зареден. Всъщност не се сещам за продукт на марката, който да не се предлага на него. В допълнение на това и цените са много добри и са по-ниски дори от повечето он-лайн магазини.

За пробва аз избрах да купя ружовете Hot Mama и Pinstripe, както и хайлайтъра Mary-Lou Manizer.

Отзивите за козметиката на theBalm ще започна с ревю на ружа Pinstripe от серията Instain.


theBalm Pinstripe Instain Blush струва 36,50 лв. и е с размер 5,5 гр.

Опаковката е от плътен, твърд картон и се затваря посредством магнит. Самият магнит е достатъчно силен, за да не се притеснявате, че опаковката може да се отвори сама в чантата Ви, примерно.

От вътрешната страна на капачето има огледало, което може да се използва само ако държите опаковката, тъй като самото капаче не се задържа само в изправено положение.

Състав

Когато застудее (а и честно казано - не само тогава) много обичам да нося лилаво-сливови нюаси ружове. Според мен седят много стилно върху кожата, независимо светла или тъмна е тя. Именно затова избрах цвета Pinstripe, който се вписва идеално в представите ми за лилав руж.


Цветът е страхотно лилаво, с много ситни частички, които не се виждат с просто око, но даряват кожата с т. нар. "сияние отвътре".


Толкова шик цвят за идващите студени дни, че не мога да спра да го нося. А и отива на всичко - нюд грим, опушен грим, pin-up, всичко си отива с Pinstripe.


Дори и на моята светла кожа седи прекрасно, без да изглежда все едно имам синини по лицето :)

Pinstripe Instain Blush е изключително пигментиран, така че с него трябва да се работи с по-лека ръка и да се нанася нежно.

Ружът има само един минус, който обаче дразни много. Разпрашва се страхотно. Колкото и внимателно да взимам продукт с четката, ружът се разпрашва навсякъде. А при такъв тъмен цвят това е особено забележимо (особено когато имаш бяла стая).

Това разпрашване обаче няма да ме накара да спра да го ползвам, но не защото не е досадно. Напротив. Лично аз направо полудявам от яд като видя всички тези прашинки във въздуха и по тоалетката ми. Pinstripe Instain Blush обаче е толкова красив, че въпреки разпрашването ще го нося постоянно.

Препоръчвам с две ръце да го пробвате.

А Вие имате ли някакви продукти на theBalm? Какво бихте препоръчали като Must Have?





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up