Chanel Blush 260 Alezane (Chanel Collection Les Automnales Fall 2015)



Тъй като съвсем скоро есенната колекция на Шанел трябва да е заредена и в българските магазини, реших, че е време да започна с ревютата за нея. Всъщност те ще са само две - на лимитираната палитра от 5 цвята сенки, за които ще Ви разкажа по-нататък, и на прекрасния руж Alezane, който е героят на днешната публикация.





Като опаковка и грамаж, всичко вече е споменавано многократно що се отнася до ружовете на Шанел. Познатата черна пластмасова опаковка, предпазвана от велурено калъфче. В нея, освен ружчето, има малка (абсолютно ненужна) четка, както и огледалце от вътрешната страна на горното капаче. Както всички такива опаковки на Шанел, и по тази остават много следи от пръсти при допир.



Chanel Blush 260 Alezane би трябвало да мине в редовната колекция ружове на марката, поне така е посочено в американския сайт на Шанел. 

Ружът е много красив. Страхотно подходящ за есента, но и не само.


Има малки блестящи частички, които озаряват кожата, но за съжаление не се задържат много на нея. Повечето падат и по лицето остава малка част от тях.

Самият цвят на Chanel Blush 260 Alezane е интересна комбинация между кафяво и ръжда, като дори и лека лилава нотка може да бъде доловена. Всичко зависи от тена Ви, светлината и количеството продукт.


На моята кожа Alezane седи по-скоро като цвят "ръжда", а ако сложа повече, дори може да стане неприятно оранжев. С него е важно да се работи с лека ръка, защото е много, много пигментиран. Разпрашва се, но съвсем допустимо.


Ако кожата Ви е една идея по-тъмно от чисто бялата :) смятам, че Alezane ще Ви хареса много. Придава голяма топлота на лицето и е много универсален.

Препоръчвам да го пробвате, защото е съвсем възможно да се окаже новата Ви козметична любов. Освен това, на живо е различен от снимките, така че е най-добре да се види на място. Не разчитайте само на ревюта и клипчета.

За съжаление не мога да Ви кажа каква ще е цената му, защото аз го поръчах от английски сайт. Предполагам ще е колкото всички останали ружове от серията.

А Вие чакате ли вече с нетърпение есенната колекция на Chanel? Какво сте си харесали от нея?









Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up