ColourPop Where The Light Is



Продължавам серията постове за козметиката на ColourPop. Днешният пост е посветен на палитрата, създадена от Kathleen Lights - Where The Light Is.





Where The Light Is е сет, съдържащ 4 цвята сенки, в абсолютно типични за Kathleen Lights цветове.


Сенките са по 2,1 грама всяка, а сетът струва 20 долара. И четирите цвята са лимитирани и не се предлагат по отделно, а само в сета.

Опаковката е класическата за ColourPop. Ако не е картонената опаковка с надписа Where The Light Is, сенките по никакъв начин няма да се отличат от редовната колекция на марката.


Текстурата им е класическата и характерна за ColourPop - мусообразна и мека. 

Може да се ползват както с пръсти, така и с четка. Много хора предпочитат да използват пръстите си, но аз не обичам да си ги цапам с грим, та винаги посягам към четката. Имат отлична трайност.

От към пигментация няма какво повече да се желае от сета. Where The Light Is отново ми показа, че сенките с метален и перлен финиш на марката са най-пигментирани, но и матовите са много добри. 

Най-красив и уникален цвят, лично според мен е Kathleenslights. Той наистина изглежда като течен метал върху кожата.

Оплакване имам само към цвета Glow и то не като цвят, а като качество. Категорично го получих развален и от първия миг, в който го отворих, той беше зле. Текстурата му е като на пластелин и дори мирише неприятно. Сигурна съм, че още когато сянката е била при ColourPop не е била затворена добре и затова се е получило това, защото аз дори прекалявам със завинтването на опаковките. Те винаги трябва да са много хубаво и плътно затворени, за да не се развалят продуктите.

Ето и самите цветове в Where The Light Is:

* Blaze (Coco Bronze Sprinkled with Multi-Dimensional Glitter / Metallic Finish)



* Cornelious (Mid-tone warm caramel / Matte Finish)



* Glow (Creamy Vanilla / Matte Finish)



* Kathleenlights (Bright Golden Copper / Pearlized Finish)





Where The Light Is е прекрасен сет, така че Ви го препоръчвам ако Ви се иска да пробвате нещо на марката. Надявам се проблемът със сянката Glow да е единичен случай, защото останалите ми матови сенки на ColourPop са коренно различни.

Всъщност ColourPop представлява ли интерес за Вас и бихте ли пробвали продукти на марката? Ще ми е интересно мнението Ви!


Свързани публикации:






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up