Dose of Colors Dare To Dazzle Trio



Серията от постове за Dose Of Colors ще започна с ревю на коледния им сет - Dare To Dazzle Trio.





Състав
Dose Of Colors са едни от пионерите в течните матови червила. Освен това, формулата им е предпочитана от много бюти гурута. Именно от ревюта и клипчета в You Tube се роди желанието ми да изпробвам продуктите им. Вече имам около 10-тина техни червила и глосове. Всички тях съм поръчвала от официалния сайт на марката - www.doseofcolors.com Поръчвам с директна доставка до България, която обикновено ми струва около 13 долара. Продуктите идват много бързо - за около седмица или 10 дена. Макар от фирмата на пишат реална стойност на пакетите, досега винаги съм ги получавала директно в пощата.





Dare To Dazzle Trio е коледният сет, който Dose Of Colors лансира за 2015г. Сетът включва три цвята, които са лимитирани и се предлагат само в този комплект. Сетът е на цена 58 долара и към момента все още е наличен на страницата на марката. Всяко червило е с грамаж 4,5 гр.

* Corset






* Scarlet Lace






* Teddy






Червилата са течни, матови и с метален финиш. Тоест във всяко от тях има много ситни, малки и разноцветни блясъчета.

Като формула лично за мен са много удобни. Категорично не ми изсушават устните, а са много дълготрайни. Единственото, което може да ги свали от устните Ви е по-мазната храна. При всякакви останали консумации - цветът им остава непроменен. Освен това когато засъхнат, не ги усещам върху устните си, което за мен е голям плюс.

И трите червила са много пигментирани. С едно движение покриват плътно целите устни. Ако все пак има нужда от корекции или напластяване, е хубаво преди това да се изчака вече нанесеното червило да засъхне добре. Също така, ако се нанася повече от един слой, то слоевете трябва да са тънки. Ако се нанесат по-плътни, е възможно червилото да започне да се люпи.

Опаковката е идеална - масивна е и е прозрачна, което помага когато имаш повече цветове, за да се ориентираш кой точно искаш да вземеш. Само самото апликаторче не ми е особено любимо, защото власинките му понякога попадат където не трябва и оцветяват извън контура на устните.



Снимките ми този път не станаха от най-добрите, за което се извинявам, но имате думата ми, че на живо тези червила изглеждат наистина прекрасно.

А на вас интересни ли са Ви продуктите на Dose Of Colors и ползвали ли сте някои от тях?

От мен очаквайте още много ревюта за марката, включително и за категорничния им Best Seller и икона в бюти-средите - Stone.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up