Marc Jacobs Beauty Style Eye-Con No.7 - The Enigma 216



Реших да започна новата година с пост за нещо класно и красиво - палитра сенки на Marc Jacobs. Знаете, че съм фен на марката. Вече съм Ви представяла няколко негови палитри, а предстоят и още.

Повече за Enigma може да видите след прекъсването:





Всичко относно цена, количество, качество и откъде може да се купят продуктите на Marc Jacobs вече съм споделяла в предни ревюта на палитрите му. Линкове към тях може да откриете в края на тази публикация.

Enigma не се отличава от останалите палитри на марката - все така качествена е. Сенките са с нежни текстури, без да са прекалено прашливи, а като пигмент са едни от най-добрите, по мое скромно мнение.

Като цяло Enigma не ми е любима палитра, просто защото рядко ползвам подобни цветове. Но това все пак е твърде субективно и ако аз рядко посягам към нея, то за други може да е най-използваната палитра.

Честно казано, аз я купих, за да е пълна колекцията ми, като бях сигурна, че ще я ползвам рядко. Така и стана, но това по никакъв начин не ми пречи да съм възхитена от качествата на сенките.






Ако на Вас тези цветове Ви харесват, то Ви препоръчвам Marc Jacobs Beauty Style Eye-Con No.7 - The Enigma 216 с две ръце. Със сигурност ще останете очаровани от качеството, което палитрата демонстрира!


Свързани публикации:










Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up