Marc Jacobs Beauty Style Eye-Con No.7 - The Starlet 204


Marc Jacobs Beauty

11-та публикация в този месец и то при положение, че е най-краткият в годината? Не знам какво ми става, но дано ме държи дълго :)

Героят на днешната публикация е една палитра, която имам от над половин година, но пробвах съвсем скоро. Срам ме е направо, но понякога така се получава. C'est la vie!



Marc Jacobs Beauty

Marc Jacobs Beauty

Както вече съм споменавала - козметиката на Marc Jacobs си заслужава много! Имате ли възможност - пробвайте я. Тази палитра ми я донесоха от френската Сефора. Мисля, че това е единственото място в Европа, където се продава козметиката на бранда. Каквото съм пробвала от Marc Jacobs Beauty - всичко е било на изключително високо ниво.

Style Eye-Con No.7 - The Starlet 204 съдържа 7 цвята сенки. Всички са с металически завършек. Общият грамаж на палитрата е 7 гр., а цената е 53,50 евро.

Marc Jacobs Beauty

Marc Jacobs Beauty

Опаковката е направена от лъскава черна качествена пластмаса. Удобна и много компактна е. Компактна, тъй като е много тъничка, но иначе е сравнително дълга. По цялата вътрешна дължина на капачето има огледало. Палитрата има и калъфче, към което изпитвам противоречиви чувства. Хем е здраво и определено помага повърхността на палитрата да не се нарани, хем не изглежда класно. За разлика от другите брандове, при които калъфчетата са най-често велурени, тук е използван плат.

Нещо, което категорично не харесвам, но много ме развеселява, е наличието на апликатор. Не знам кое ме забавлява повече - фактът, че въобще са сложили такъв, или фактът, че е само един за 7 броя сенки ;)

Marc Jacobs Beauty

Marc Jacobs Beauty Style Eye-Con No.7 - The Starlet 204 е изключително интересна като цветове палитра. Комбинациите са всевъзможни - все интересни и красиви. 

Качеството на сенките е феноменално и нищо по-малко от феноменалното. Невероятно силен пигмент, но пък лесна за работа текстура. Мажат се изключително лесно върху кожата, "блендват" се с лекота, трайността им е страхотна. Усещането върху кожата е мечта - не дразнят, не се разпрашват, не се ронят. Всичко, което човек може да иска от една палитра, The Starlet го притежава.

Marc Jacobs Beauty

Ако снимките на "суочовете" Ви изглеждат добри, тощ знайте, че не улавят и 1/100 от реалната красота на цветовете. Особено последните 4 цвята са като течен метал върху кожата.

Marc Jacobs Beauty

Marc Jacobs Beauty

Marc Jacobs Beauty

Marc Jacobs Beauty

Marc Jacobs Beauty

Marc Jacobs Beauty

Принципно избягвам да препоръчвам пламенно продукти, които не се предлагат на българския пазар, но при козметиката на Marc Jacobs няма как да не го направя. Пробвайте сенките, няма да съжалявате!



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up