Yves Saint Laurent Palette Collector Lumière De Jour (Spring Look 2015)


Yves Saint Laurent Lumière De Jour

Днешното ревю е посветено на палитрата за лице от пролетната колекция на Yves Saint Laurent.



Yves Saint Laurent Lumière De Jour

Ревюто ще е от тип-а "Бързи", а снимките - неудовлетворяващи, но е така когато някой продукт не те вдъхновява :(


Всъщност Lumiere De Jour е продукт, който много исках и нямах търпение да бъде зареден в www.feelunique.com, за да го поръчам. За съжаление ентусиазмът ми се изпари много бързо след като го пробах.

Yves Saint Laurent Lumière De Jour

Yves Saint Laurent Lumière De Jour

Малко основна информация - Lumiere De Jour е част от пролетната колекция на Yves Saint Laurent за 2015г. Продуктът е с големина 9 гр. и цена 42,50 британски лири. Опаковката е много красива - класическата за марката златна палитра, само че този път капачето е покрито с красиви и нежни пайети и блестящи частици. Палитрата е обгърната с велурено калъфче, а вътре в нея освен огледало има и четка.

Какво очаквах от Lumiere De Jour и защо съм разочарована - от описанието и промо-снимките очаквах, че ще получа хайлайтър в нежен бледо-розов цвят, покрит с дискретен блясък. За съжаление това мое очакване се оказа напълно погрешно. Може и такава да е била идеята на създаделите й, но не се постарали при изпълнението.

Изпробвах какви ли не четки, дълбах с пръст, но резултатите бяха все едни и същи - обобщено казано никакви. Просто Lumiere De Jour не се задържа на кожата ми, Все едно нищо не съм сложила. Единственото, което доказва, че някакъв продукт е положен върху скулите, са едрите златни частици. Без цвят, само частици. Като почитател на хайлайтърите знам точно какво искам - искам цялосто сияние и блясък. Това прави хайлайтърът. В какъв цвят ще е това сияние и какви ще са по големина и ефект частичките в него са лични предпочитания, но сиянието трябва да е на лице. При Lumiere De Jour нанесен на кожата има само брокатени частици. Ако искам да се посипвам с брокат, със сигурност няма да дам 42,50 лири за него.




Рядко се разочаровам от продукти. Обикновено винаги намирам нещо, което да оправдае цената или името на продукта, За съжаление в този случай не мога да направя това. Обичам продуктите на Yves Saint Laurent много! Всеки път чакам нова колекция с трепет в сърцето и може би точно това мое чувство към марката ме кара да съм особено разочаована от Lumiere De Jour. Жалко за хубава опаковка.

Вие попадали ли сте на продукт, който не е оправдал очакванията Ви? Как постъпвате с тези разочарования?



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up