tarte Tartelette Amazonian Clay Matte Eyeshadow Palette


tarte Tartelette

Наскоро направих поръчка от американската Сефора. Кашончето беше пълно с прекрасни продукти, повечето от които не се внасят в Европа. 

Първият продукт от тази поръчка, който ще Ви представя, е палитрата tarte Tartelette Amazonian Clay Matte Eyeshadow Palette.



Tartelette Amazonian Clay Matte Eyeshadow Palette е може би най-големия хит сред блогъри и ю-тюбъри (има ли такава дума въобще?!) в последните месеци. Всички обясняват в захлас колко страхотна и ненадмината е тази палитра. Сами разбирате - нямаше как да не я поръчам.

tarte Tartelette

tarte Tartelette

Палитрата съдържа 12 броя сенки, всички с напълно матов завършек. Всяка сянка е с големина 1,5 гр. Цената на палитрата е $44.

Опаковката, колкото и да ми е симпатична заради лилавия си капак, бих нарекла долнопробна. Просто се усеща евтина, лека, направена от некачествени материали. В нея има голямо и много удобно огледало и липсват досадните апликатори и непотребни четки. Като външен вид наистина много ми харесва, но материалите, от които е направена - не.

tarte Tartelette

Относно качеството на сенките - те са наистина много добри. Пигментът, който показват е просто зашеметяващ. Дълготрайни са и с лекота се "блендват". Това, което не ми харесва е, че се разпрашват. Принципно разпрашването е характерно за матовите сенки, но в Tartelette Amazonian Clay Matte Eyeshadow Palette, то е малко повече от средното според моите възприятия.

tarte Tartelette

tarte Tartelette

tarte Tartelette

tarte Tartelette

tarte Tartelette

tarte Tartelette

Не бих нарекла Tartelette Amazonian Clay Matte Eyeshadow Palette "must-have" палитра. Може би аз вече съм се наситила на сенки (не, че ще спра да взимам нови), може и критериите да са ми завишени, но наистина след всички писания в Интернет-пространството очаквах палитрата да ме отвее и шашне от раз.

tarte Tartelette
Примерна схема за грим

Не ме разбирайте погрешно - палитрата е много добра, сенките са много качествени, но не знам до колко си заслужава да се поръчва от Америка предвид допълнителните такси и данъци.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up