Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 28 Rose Intime (Spring Look 2015)


Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 28 Rose Intime

Първата ми и най-голяма любов при червилата е именно серията на Yves Saint Laurent - Rouge Volupté. Всъщност всеки път, когато разбера, че ще има нов цвят, нямам търпение да си го взема.




Еднакво много харесвам както Rouge Volupté, така и Rouge Volupté Shine. Първите имат малко повече цвят, вторите по-малко, но и двете серии са изключително комфортни за носене и обгръщат устните в блясък.

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 28 Rose Intime

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 28 Rose Intime е част от пролетната колекция на марката. Цветът е точно "сочна малина".

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 28 Rose Intime

Червилото е сравнително пигментирано. С един пласт се получава лек цвят, при два и повече пластове цветът става наситен. Червилото се маже по устните с лекота. Има усещането за балсам. Освен с цвят, устните са покрити и със силен блясък. Прекрасният плодов аромат е само допълнителен плюс. Допълнителна грижа не мисля, че предлагат, но в никакъв случай няма да навредят на устните Ви.

Почти всички цветове, които имам, съм поръчвала от www.feelunique.com. Там разнообразието е огромно. В България се зареждат много по-малко цветове, рядко лимитирани. В интернет цената на червилото е 26 британски лири (за 4мл. продукт).

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 28 Rose Intime

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine 28 Rose Intime


При мен трайността на серията е сравнително добра - около 4-5 часа, като първо постепенно изчезва блясъкът, а след това цветът попива в устните и остава като лек стейн, като естествен пигмент. Разбира се, при консумиране на храни и напитки това време намалява.

Трудно ми е да Ви опиша колко точно харесвам тези червила. За мен те представляват перфектната комбинация между червило, глос и балсам. Вече имам над 10 бройки от Rouge Volupté и Rouge Volupté Shine, което е показателно за любовта ми към тях.

Ако нямате против да подновявате червилото си няколко пъти през деня, то определено Ви препоръчвам да изпробвате някое от червилата Rouge Volupté на Yves Saint Laurent. Цветовата гама е наистина голяма и може да изберете подходящ нюанс за всеки повод.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up