Победителят в играта за 8-ми март е.....


Играта свърши. Време е за бъде изтеглен победителят. Преди това искам да кажа напиша няколко неща.

Първо - благодаря на всички за участието. Благодаря Ви за коментарите и споделените мнения. Вашата оценка е важна за мен, важна ми е и обратната връзка - какво Ви харесва, какво не, какво искате да видите и т. н. Така че винаги когато искате да споделите нещо с мен - пишете ми без никакви притеснения.

Второ - как беше определен победителят: според реда на коментиране на поста за играта, всеки получи номер. За съжаление имаше няколко човека, които са участвали по няколко пъти. Изтрих повторните им мнения (всички от различни мейли и имена, тоест не са били случайно написани по два пъти) и оставих само първите написани от тях. Сега ги оставих, но при евентуални следващи игри всеки който реши, че може да хитрува ще бъде изтрит и няма да участва в томболата. Не правя някакви велики игри, с невероятни и скъпи награди, за да има някой чак такова голямо желание да мами. Правя игрите за своите читалите и за мен е важно всеки един от тях за получи равен шанс за спечелването на наградите.
Та, изтрих повторните, което наложи ново подреждане с нови номера. Пак по ред на писането, но вече без изтритите участия. След това чрез random.org изтеглих номера на късметлията. Тегленето може да видите в клипчето по-долу. Моля победителят да се свърже с мен като ми пише на e-mail eatlovemakeup@abv.bg, за да уточним как ще получи своята награда. Това трябва да се случи до 08.03.2015г. Ако до тогава не ми е писал, ще се наложи да изтегля нов победител.

Трето - желая на всички дами много хубав, усмихнат и слънчев празник. Бъдете здрави, бъдете щастливи, бъдете обичани и обичащи, обгрижвани и грижовни, бъдете горди за това, което сте, вървете с високо вдигната глава и нека всеки Ваш ден бъде изпълнен с приказни емоции!

Отново благодаря, че Ви има!





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up