MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick & Lipglass



Абсолютно честно си признавам - когато разбрах, че новото лице на Viva Glam е Майли Сайръс, бях убедена, че няма да купя продуктите. Не харесвам Майли, никога не съм и не вярвам, че някога ще я харесам. Не визуално, а като държание, послание, "кариера".

Все пак успях да превъзмогна тази моя неприязън и заради добрата кауза (както знаете, приходите от продажбите на всички продукти от серията Viva Glam се използват за борба със СПИН/ХИВ) и поръчах червилото и глоса.



Получих ги когато вече серията беше налична в България, та да правя поръчка беше излишно, но нали съм фен на он-лайн пазаруването..... 



Червилото е с големина 3гр., а глосът - 4,5мл. Както вече споменах - поръчах ги от чужбина, затова и не знам каква е цената им в България, но предполагам е 36лв. - 37лв.

Както е характерно за серията Viva Glam - върху гилзата на червилото и шишенцето на глоса е поставен подписът на рекламното лице.

Лично на мен повече ми харесваха опаковките на Viva Glam Rihanna, заради матовите си компоненти, но това е въпрос на лично усещане.

MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick

MAC Viva Glam Miley Cyrus е с ярък розов цвят. Лично за себе си бях категорична, че подобен цвят няма да ми отива, но се оказа, че греша. Червилото въобще не седи "нахално" или прекалено. Разбира се - забелязва се, ярко е, но съвсем носимо, особено за предстоящите по-топли дни. Нанася се лесно и пигментът му е много силен. С едно минаване устните са покрити с цвят и седят някак по-сочни и свежи. Червилото е с много добра издръжливост, дори и при консумация на храна и напитки. 

MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipglass

MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipglass е с розова основа и милиони разноцветни блестящи частички. Както повечето глосове на марката, и този лепне. За мен не е проблем, но знам, че има дами, за които това усещане е по-скоро неприятно.

За мен предните две червила от серията Viva Glam бяха сравнително обикновени (дори и сиво-лилавото) и глосът беше това, което ги превръщаше в превъзходни. Тук е точно обратното - червилото само по себе си е много красиво и искрящо, а глосът по никакъв начин не добринася допълнително за цялостната комбинация, Напротив - глоса предпочитам да го нося самостоятелно и да не развалям червилото с него.






Нямам търпение слънцето да започне да се показва по-често, за да мога и аз с настроение да нося MAC Viva Glam Miley Cyrus червилото.

Какво е Вашето мнение за Майли Сайръс като лице на капманията? Според Вас коя известна личност би било добре да се включи във Viva Glam?




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up