понеделник, март 23, 2015

MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick & LipglassАбсолютно честно си признавам - когато разбрах, че новото лице на Viva Glam е Майли Сайръс, бях убедена, че няма да купя продуктите. Не харесвам Майли, никога не съм и не вярвам, че някога ще я харесам. Не визуално, а като държание, послание, "кариера".

Все пак успях да превъзмогна тази моя неприязън и заради добрата кауза (както знаете, приходите от продажбите на всички продукти от серията Viva Glam се използват за борба със СПИН/ХИВ) и поръчах червилото и глоса.Получих ги когато вече серията беше налична в България, та да правя поръчка беше излишно, но нали съм фен на он-лайн пазаруването..... Червилото е с големина 3гр., а глосът - 4,5мл. Както вече споменах - поръчах ги от чужбина, затова и не знам каква е цената им в България, но предполагам е 36лв. - 37лв.

Както е характерно за серията Viva Glam - върху гилзата на червилото и шишенцето на глоса е поставен подписът на рекламното лице.

Лично на мен повече ми харесваха опаковките на Viva Glam Rihanna, заради матовите си компоненти, но това е въпрос на лично усещане.

MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipstick

MAC Viva Glam Miley Cyrus е с ярък розов цвят. Лично за себе си бях категорична, че подобен цвят няма да ми отива, но се оказа, че греша. Червилото въобще не седи "нахално" или прекалено. Разбира се - забелязва се, ярко е, но съвсем носимо, особено за предстоящите по-топли дни. Нанася се лесно и пигментът му е много силен. С едно минаване устните са покрити с цвят и седят някак по-сочни и свежи. Червилото е с много добра издръжливост, дори и при консумация на храна и напитки. 

MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipglass

MAC Viva Glam Miley Cyrus Lipglass е с розова основа и милиони разноцветни блестящи частички. Както повечето глосове на марката, и този лепне. За мен не е проблем, но знам, че има дами, за които това усещане е по-скоро неприятно.

За мен предните две червила от серията Viva Glam бяха сравнително обикновени (дори и сиво-лилавото) и глосът беше това, което ги превръщаше в превъзходни. Тук е точно обратното - червилото само по себе си е много красиво и искрящо, а глосът по никакъв начин не добринася допълнително за цялостната комбинация, Напротив - глоса предпочитам да го нося самостоятелно и да не развалям червилото с него.


Нямам търпение слънцето да започне да се показва по-често, за да мога и аз с настроение да нося MAC Viva Glam Miley Cyrus червилото.

Какво е Вашето мнение за Майли Сайръс като лице на капманията? Според Вас коя известна личност би било добре да се включи във Viva Glam?
Няма коментари:

Публикуване на коментар