Chanel Le Crayon Lèvres/Precision Lip Definer 94 Nectarine


Chanel Precision Lip Definer 94 Nectarine

Заедно с новите червила на Chanel - Rouge Coco, в магазините получиха и нови цветове от моливите за устни на марката. Аз много рядко ползвам молив за устни, поради тази причина и бройката, която притежавам е минимална, но реших, че моментът е идеален, за да пробвам моливите на Chanel. А и цвета 94 Nectarine харесах от пръв поглед.



Chanel Precision Lip Definer 94 Nectarine

Моливът е с грамаж 1 гр. и цена 45 лева. Chanel Le Crayon Lèvres е в комплект с удобна острилка, което няма как да не отбележа като плюс. Не че си нямам острилки, но много мразя да използвам една и съща за различни продукти, тъй като колкото и да чистя острилката, винаги по нея остава пигмент от предишен продукт, който зацапва този, който остря към момента.

Chanel Precision Lip Definer 94 Nectarine

Освен това, в другия край на Chanel Le Crayon Lèvres, скрита под капачето, се крие малка четка, с чиято помощ може да се разнесе цветът на молива. Това също приемам за удобство.

Chanel Precision Lip Definer 94 Nectarine

Chanel Precision Lip Definer 94 Nectarine

Както вече споменах - моливи за устни имам малко и ползвам много рядко. Нямам навика на очертавам устните си, а и лично за себе си предпочитам да не го правя. Именно затова моливите използвам най-вече нанесени върху целите устни. Тоест - за основен цвят, без да слагам допълнителен продукт върху молива.

Chanel Precision Lip Definer 94 Nectarine

Chanel Precision Lip Definer 94 Nectarine


Именно по този начин беше идеята ми и да ползвам Chanel Le Crayon Lèvres 94 Nectarine. Прекрасният прасковен нюанс в допълнение с матовия завършек реших, че ще нося с голямо удоволствие.

За съжаление характеристиките на молива се оказа, че няма да ми помогнат в тази моя идея. Chanel Le Crayon Lèvres седи прекрасно като очертание на устните и повече от ужасно, ако решите да запълните целите устни с него.

Моливът буквално изсмука живота от устните ми. превърна ги в пустиня, показа всяка гънка, кожичка, всеки недостатък. Изсуши ги от раз, а за разкош дори не успях да го нанеса равномерно. Нанася се на парцали и то с големи мъки, дране, опъване. Моливът е много сух и тази сухота направи нанасянето му кошмар. Слагала съм и други матови моливи върху целите устни и никога не съм имала такъв проблем, така че със сигурност това, че е матов, не е проблемът. Просто не е създаден за нанасяне върху цели устни. Пак казвам - ако е само по контура им - проблем няма да имате. 

Chanel Precision Lip Definer 94 Nectarine


Определено бих нарекла тази покупка разочарование. Ще продължа да използвам Chanel Le Crayon Lèvres 94 Nectarine и да се опитам да изкарам възможно най-доброто от него. Ако по някаква невероятно причина успея да го нанеса безболезнено и равномерно като цвят върху устните, ще Ви информирам, но имам искрени съмнения за това. Жалко, защото цветът наистина седи разкошно.

Вие имате/ползвате ли моливите за устни на Шанел? Всички ли са такива или само Nectarine се оказа толкова... странен?



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up