Marc Jacobs Beauty Style Eye-Con No.7 - The Siren 210



Знам, че трябваше преди това ревю да пусна ревю на новата Шоколадова палитра на Too Faced, но за него имам още работа със снимките :) 

Marc Jacobs Beauty Style Eye-Con No.7 - The Siren 210 е лимитирана палитра от Marc Jacobs за лято 2014г.







Опаковката е същата като на палитрите от редовната серия, с тази разлика, че при The Siren е бяла. Иначе форма, начин на отваряне, грамаж на сенките, калъфче - всичко е като при останалите палити. Ревюто за The Starlet може да прочетете ТУК, а за The Night Owl ТУК.

The Siren е същата безкомпромисна с качеството си палитра, като всички, които съм пробвала на Marc Jacobs. Да, има 1-2 цвята, които се усещат някак по-сухи, но това по никакъв начин не разваля цялостното впечатление от The Siren.








Цветовете са много ярки и типично летни. Няма как да не напомнят на слънце, плаж, море. Пигментът им е много силен, разпрашването минимално. Липсва ми само наличието на матов цвят.

Изключително много се радвам, че успях да се добия с The Siren. Тя много добре допълва и някак развеселява всяка визия.

Много се надявам, че и това лято Marc Jacobs ще реши да лансира лятна палитра. Вече ставам малко вманиачена по марката (не си личи, нали?), но лично на мен продуктите й ми носят голямо удоволствие.

Имам да Ви представям още..... мисля 5 палитри на Jacobs, така че ако Ви е интересно - хвърляйте по едно око на блога ;)



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up