Nails Inc Gel Effect Nail Polish Berkeley Street



Въпреки студеното и нацупено време в момента, лятото вече ни показа, че е наблизо. А това е най-подходящото време за всички ярки и весели цветове, които носят допълнително настроение и усмивки.

Именно такъв цвят е и Berkeley Street на Nails Inc.





Според производителя серията Gel Effect обещава блясък и дълготрайност на маникюра, характерни за гел-лаковете, без да е нужна лампа за "печене". Идеална серия за направата на професионален маникюр в домашни условия. Лакът съдържа екстракт от цвете, който спомага за укрепване на ноктите.

Личните ми впечатления: нека започна с опаковката. Новите стъклени шишенца на Nails Inc са разкошни. Освен този лак, имам още три с тази форма и няколко със старата. Определено новата е в пъти по-добра, красива и класна. Самото шишенце е много масивно и елегантно. Не ми допада това, че капачето е леко и пластмасово, но това не е от голямо значение.

Тъй като имам широка нокътна плочка, за мен по-голямата четка на Nails Inc Gel Effect е предимство. Много по-бързо успявам да оцветя нокътя, отколкото с тънки четки. Лакът се нанася равномерно, като не се получават балончета и цветът не е на ивици.

Лакът има доста добра покривност и на един пласт, но с два цветът става по-интензивен. При мен цветът се запази без проблем около 6 дена. Рядко лак има такава трайност на моите нокти, така че няма как да не съм впечатлена.

Цветът е бляскав, но доколкото е бляскав всеки един лак. Този специфичен блясък на гел-лаковете лично аз не го забелязах.

Nails Inc Gel Effect съхне сравнително бързо и то без да се ползват специални топ-лакове за целта.

Не знам как точно може да се разбере дали лакът заздравява ноктите, така че по тази точка нямам какво да кажа.




Nails Inc Gel Effect Nail Polish Berkeley Street е разкошен летен цвят, който изпъква дори и на моята кожа без тен. На ръце с тен, разбира се, би седял много по-красиво.

Серията Gel Effect ме впечатли най-вече заради трайността си. Споделяла съм не веднъж за това как рядко лак се задържа повече от 1-2 дена на ноките ми. Вече съм харесала още няколко лака от серията и мисля скоро да се сдобия и с тях.

Надявам се скоро да успея да подготвя и публикация за лаковете, които Виктория Бекъм направи за Nails Inc. Мисля, че вече се разпродадоха в България, но са прекалено красиви, за да не им отделя публикация.

Лаковете на Nails Inc може да намерите в магазини Sephora. Цената на лак от серията Gel Effect e 28 лв.

* Продуктът ми е предоставен за проба и ревю от Sephora България. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up