Kérastase Couture Powder Bluff - сух шампоан за коса


сух шампоан за коса

Извинете напористото ми писане в последните дни, но просто имам за толкова много неща да направя ревю, че трябва да засиля малко темпото, респективно честотата на публикациите.

А и това ревю ще бъде доста бързо и с малко снимки - типичен признак, че продуктът не ми е харесал.



сух шампоан за коса
Състав

сух шампоан за коса
Състав
Извинете лошите снимки на състава, но доста трудно се снима кръгла метална опаковка :)

И така, знаете за какво са сухите шампоани - впръскват се в косата когато тя е започнала да се замърсява, за да успеете да разредите миенето й. Обемът, който напоследък предлагат сухите шампоани, е само допълнителен плюс. Основната цел е сухият шампоан да попие себума, за да не изглежда косата мазна и мръсна.

Много исках да пробвам Kérastase Couture Powder Bluff, а още повече исках да го харесам. Все пак сух шампоан е, на Керастаз е, а за още по-голямо удоволствие опаковката му е лилава.

За съжаление, при мен Kérastase Couture Powder Bluff не върши никаква работа. Абсолютно никаква. Дори косата ми да е сравнително чиста, дори да напръскам по-обилно, резултат отново няма. Жалко, все пак цената му е около 43 лв., което хич не е малко (при средна цена около 10 лв. при останалите марки на пазара). Шампоанът има много приятен аромат и само заради него продължих да го ползвам. Е, поне се оказа икономичен. Но това, за което го купих - да тушира омазняването и да ми помогне да разредя миенето на косата, не се получи.

Разочарована съм, определено. Харесвам много Kérastase и исках да харесам и Kérastase Couture Powder Bluff, но резултатът всъщност е обратния и ще продължа да търся идеалния сух шампоан за коса.

Вие ползвате ли такива продукти? Кои са Вашите любими?




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up