Chanel Stylo Yeux Waterproof 997 Orchidée (Chanel Summer 2015 Collection)


Chanel Collection Méditerranée
Chanel Stylo Yeux Waterproof 997 Orchidée

Днес ще Ви разкажа за молива, който за отрицателно време се превърна в мой любимец. Казва се Chanel Stylo Yeux Waterproof в цвят 997 Orchidée и е част от лятната колекция на Chanel за 2015г. Collection Méditerranée.



Chanel Collection Méditerranée

Chanel Collection Méditerranée
Състав

Chanel Stylo Yeux Waterproof 997 Orchidée е с големина 0,30 гр. и цена 47лв.-48 лв. Цветът е лимитиран.

Chanel Collection Méditerranée

Откакто го купих, нося Chanel Stylo Yeux Waterproof 997 Orchidée доста често. Както във водната линия, така и нанесен директно върху кожата ми. 

Нанесен във водната линия при мен издържа около два часа, като трябва да се мине няколко пъти, за да се получи хубав, плътен цвят. Няма абсолютно никакъв дискомфорт или дразнене когато го нося по този начин. Всъщност усещането е все едно не съм нанесла нищо в тази зона. Моите очите не са чувствителни обаче и за радост рядко чувствам дискомфорт, но ако Вашите са чувствителни, за всеки случай първо се запознайте със състава на молива.

Chanel Stylo Yeux Waterproof 997 Orchidée нанесен върху кожа при мен издържа до махането му. Абслютно цял ден не мърда при никакви условия. Моливът е сравнително мех и лесно се нанася, но много бързо се запечатва върху кожата и ако искате да го разнесете с четка ще трябва да сте много бързи. 

Както във водната линия, така и на кожа, цветът на Chanel Stylo Yeux Waterproof 997 Orchidée е много красив и ярък, идеален за топлите месеци. Стои прекрасно дори и на моите кафяви очи, а пък на светли мога само да си представям какъв разкош би бил.

Chanel Collection Méditerranée

Chanel Collection Méditerranée


Chanel Collection Méditerranée

Голямо удобство за мен е, че в единия край на Chanel Stylo Yeux Waterproof 997 Orchidée се намира неговата острилка. По този начин бързо и удобно винаги мога да заостря писеца. Обръщам внимание на това, тъй като в разговори с приятелки установих, че не всеки знае за нея.

Определено Chanel Stylo Yeux Waterproof 997 Orchidée е един от любимите ми продукти от лятната колекция на Шанел. Принципно щях да съм доволна ако се задържаше по-дълго време във водната линия, но каквото - такова. Просто ще подновявам по-често :)






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up