Chanel Stylo Eyeshadow 127 Laurier Rose & 147Caroube (Chanel Summer 2015 Collection)


Chanel Collection Mediterranee

Продължавам със серията постове за новата лятна колекция на Шанел за 2015 година.

Днешният пост е на тема стиковете-сенки за очи на марката.



Chanel Collection Mediterranee

Chanel Collection Mediterranee

Chanel Stylo Eyeshadow са пигментирани кремообразни сенки под формата на стик. Всеки стик съдържа 1,4 гр. продукт и струва 57 лв. В България бяха заредени всички 5 цвята от колекцията (всички са лимитирани цветове), а аз избрах да купя два от тях - 127 Laurier Rose и 147Caroube.

Chanel Collection Mediterranee
Състав
Стик-формата се оказа много удобна. Сенките с лекота се нанасят върху кожата и имат изключително добра пигментираност. Нанасяте върху клепача, може дори и с пръст да ги размажете и сте готови. Поради кремообразната им текстура препоръчвам да се ползват с база за сенки, за да не се съберат в сгъвката на клепача. С база издържат без проблем цял ден, като някъде към 11-12 часа след нанасянето им блясъкът е малко по-слаб. 

Chanel Collection Mediterranee

Chanel Stylo Eyeshadow имат охлаждащ ефект при нанасянето. Много приятен е за мен. Той се усеща само когато ги нанасяте и изчезва веднага след това. Моите очи не са чувствителни, но ако Вашите са, Ви препоръчвам първо да се запознаете със състава на сенките преди да ги купувате, за да не се окаже, че няма да Ви понесат.

Chanel Collection Mediterranee

Chanel Collection Mediterranee

Chanel Collection Mediterranee

И двата цвята, които взех, намирам за много красиви и подходяши за всеки. За съжаление на снимките на ръка не успях да уловя много добре металическия им блясък, но на снимката на око се вижда сравнително добре:

Chanel Collection Mediterranee

Ако трябва да избера да купя само един цвят от серията, то това би бил 147Caroube (бронзовото). 127 Laurier Rose определено също е много красив, но аз някак не се разбирам с розовото като цяло.

И двата цвята карат погледът да искри, а цялостната визия да бъде свежа. Страхотен продукт за топлите месеци, особено за хора като мен, които лятото не обичат да се гримират. С Chanel Stylo Eyeshadow за 5 мин. може да се сдобиете с красив, траен и свеж грим.

Следващият пост от серията за Chanel Collection Méditerranée ще бъда за лилавият молив за очи Stylo Yeux Waterproof 997 Orchidée.

А Вие с какво се сдобихте от лятната колекция на марката?






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up