Marc Jacobs Beauty Style Eye-Con No.7 - The Lover 220



Продължавам със серията ревюта на Marc Jacobs и по-специално на палитрите със 7 цвята сенки.

Днес на кратко ще Ви разкажа за най-новото попълнение към линията, а именно палитрата The Lover.





The Lover е най-новата палитра, която Marc Jacobs лансира. 

Характеристиките на Marc Jacobs Beauty Style Eye-Con No.7 вече съм ги споменавала в предишните публикации. Всяка от палитрите е с еднакъв дизайн и размер. The Lover не прави изключение.


The Lover за отрицателно време се превърна в много любима палитра. Принципно трудно се прехласвам по този тип по-неутрални и нежни цветове, респективно трудно може да ми хареса кой знае колко подобна палитра.

Само че, както и преди е ставало, Marc Jacobs ясно ми показва, че винаги може да изненада приятно. За качеството на палитрата няма какво толкова да се каже - прекрасна е, както и останалите. Висок пигмент, лесни за работа сенки със страхотна текстура и почти никакво разпрашване.

Самата палитра предполага няколко комбинации, подходящи за лек, ежедневен грим, за офис-грим, дори и грим за училище. Но не го разбирайте като незабележим грим. Четох, че хората се притесняват, че сенките ще се сливат с тена им и няма да се виждат. Няма такова нещо. Цветовете са ясни и открояващи се, просто много нежни и ненатрапващи се. Получава се наистина страхотен грим, без вероятност за прекаляване.






Ето грим правен почти изцяло с The Lover:


При наличие на 9 палитри 7-ци на Marc Jacobs, категорично заявявам, че The Lover ми е една от любимите. Отвява с лекота всички видове Naked и подобни.

Остава ми да Ви представя още 5 палири на Marc Jacobs, дано скоро успея :)

Както в почти всяка публикация за продукт на марката, и тук ще агитирам - ако имате възможност, непременно пробвайте бранда. Няма да съжалявате :)







Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up