Estée Lauder Clear Difference Targeted Blemish Treatment


Estée Lauder Clear Difference Targeted Blemish Treatment

Осъзнах колко малко ревюта на бяла козметика имам. Причината е, че бялата козметика сменям много по-рядко, а и тестовете й трябва да бъдат много по-сериозни и продължителни, за да може да се направи наистина коректно ревю. Коректно като лични усещания, тъй като, както знаете - всичко е много специфично и субективно и един и същи продукт може да има коренно различен ефект върху хората.



Estée Lauder Clear Difference Targeted Blemish Treatment

Estée Lauder Clear Difference Targeted Blemish Treatment е средство за локално третиране на пъпчици. Количеството е 4 мл., а цената по спомен е между 80 лв. и 90 лв.

Опаковката е много приятна и изчистена. Estée Lauder Clear Difference Targeted Blemish Treatment се нанася посредством метален рол-он.

Когато се появи пъпчица, продуктът се нанася върху засегнатата зона, като кожата трябва да е чиста и суха. Може да се нанася няколко пъти в денонощието, като единственото ограничение е, че не трябва да се нанася в зоната около очите.

Estée Lauder Clear Difference Targeted Blemish Treatment
Състав

Лично за мен, Estée Lauder Clear Difference Targeted Blemish Treatment е абсолютно и напълно безполезен продукт. Нито веднъж при няколко-месечната му употребата, не забелязах промяна в състоянието на третираните зони. Категорично никаква промяна, независимо от това колко пъти нанасям продукта.

Освен това, когато спрях да ползвам Estée Lauder Clear Difference Targeted Blemish Treatment за около месец, след това не успях да подновя употребата му, тъй като имаше засъхнал продукт между рол-она и отвора и самият рол-он не искаше да се движи и нямаше как да излезне продукт от стик-чето.

Разочарованието ми е пълно, а това рядно се случва. Разбира се, не гарантирам, че Estée Lauder Clear Difference Targeted Blemish Treatment ще е безполезен за всички, може на друга кожа да повлияе добре. Но на моята не успя, а все пак имайте предвид, че няма как го пробвате предварително. Поне аз търсих на няколко места тестери преди да го взема и навсякъде ми казаха, че нямат.

Съвсем скоро линията Clear Difference беше увеличена с още един продукт - маска за лице. Надявам се поне тя да ми хареса. За моя радост от нея може да се вземе тестер и не е нуждо да рискувам с покупка без проба :)

Вие имате ли впечатления от Estée Lauder Clear Difference Targeted Blemish Treatment?



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up