Yves Saint Laurent La Laque Couture 70 Peace Green (Spring Look 2016)



Макар навън още да е зима, пролетните колекции на козметичните гиганти са вече по магазините. Е, не българските, но скоро и това ще стане. Първият пост, посветен на Пролет 2016 реших да бъде за този приказен лак на Yves Saint Laurent, в който се влюбих от пръв поглед.





70 Peace Green е част от пролетната колекция на Yves Saint Laurent. Тя е посветена на свежите, пастелни тонове. Колекцията би трябвало да бъде заредена в магазините в България в края на месец януари.

Peace Green харесах мигновено още от първата промо-снимка. Това е и продуктът, който първи свърши във всички он-лайн магазини, които заредиха колекцията. Моята бройка поръчах от House of Fraser.

Лично според мен, Peace Green ще е лакът на Пролет 2016, а защо не и на лятото. Цветът е прекрасен тюркоаз, с перфектното количество и съотношение на зелено и синьо, а за разкош и с много фин златно-розов воал. На живо изглежда изключително интересно. Никога не съм си представяла, че тюркоаз и розово могат да седят толкова добре в комбинация.



Дори не мога да Ви опиша колко точно харесвам Peace Green. Толкова е свеж, специален и уникален. Лично аз нямам в колекцията си нищо подобно. Доказателство за любовта ми към този цвят е, че при всеки нов маникюр отново слагам именно Peace Green. А аз нямам навика да се лакирам с един и същи цвят.

Четката се оказа много удобна за моята нокътна плочка и идеално пасна на извивките. Направи ми впечатление, че лакът засъхва много бързо, което ме изненада приятно. На един слой почти няма покривност, но на два (колкото е нанесен на всички снимки) покрива плочката идеално. Не съм го пробвала на три пласта.

Единствено имам забележка към това, че ми става на "балончета". Не знам от мен и нанасянето ли идва проблемyt или от самия лак, но съм длъжна да го отбележа. Всъщност, ще съм много благодарна ако знаете някой трик за туширане на "балончетата" при лакиране :)

Снимките определено не се получиха особено добре, но цветът е наистина труден за снимане. Препоръчвам Ви да се разходите до магазините и да разгледате лака, а и цялата колекция, на място. Сигурна съм, че на живо много ще Ви хареса.




Ще ми е интересно да споделите допада ли Ви и на Вас Peace Green и какво сте си харесали от пролетните предложения на големите козметични брандове.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up