Трендове, моди, тенденции и личен избор



Всяка нова година неизменно води със себе си и стотиците и хиляди обяснения какво ще бъде модерно, какво да носим, как да се гримираме, как да се обличаме. Тенденции има във всяко едно отношение. Дори и храните и напитките си имат Do's & Don'ts за годината.


Истината обаче е една - бъдете себе си. Няма по-добър вариант от това. Няма по-модерна вълна, няма по-подходящо решение. Съчетавайте ново със старо, пречупвайте модата и тенденциите като цяло през личното си възприятие и не се страхувайте да експериментирате! Бъдете себе си и никой друг. Бъдете най-добрия свой вариант! Със сигурност това е най-печелившата опция!

Това беше само едно въведение към основната цел на този пост - да Ви подаря нещо. Нещо малко, но от сърце, което обаче не може да се купи в България и може би ще Ви е интересно да пробвате.

В случая става дума за Strobing сетовете на ColourPop. Сетовете са два, така че двама ще бъдат и победителите.

Сет за светла кожа

Сет за тъмна кожа


За целта трябва да оставите коментар под този пост, в който да напишете:
 - кой от двата сета искате да спечелите - този са светла към средна кожа или този за средна към тъмна;
 - кой е любимият Ви пост на Eat Love Make up за 2015 г.;
 - да оставите мейл за обратна връзка.

Това са единствените три условия, които трябва да изпълните. Разбира се, може да ми споделите и всичко, което Ви е на сърце в коментарите. Ако някое от трите условия не е изпълнено - няма да участвате в тегленето на наградите.

Всеки може да участва само по веднъж! Както предупредих при предни игра - ако някой участва повече от един път, ще анулирам всичките му участия и така няма да влезне нито веднъж в списъците за томболата. Те от своя страна ще бъдат два - по един за всеки сет.

Играта започва днес и завършва в 23:59ч. на 31.01.2016г. В седмицата след тази дата аз ще изтегля победителя, който ще трябва да се свърже с мен на мейл eatlovemakeup@abv.bg, за да се уговорим кога и как да получи наградата си! Играта е само за територията на България. Разбира се, дори и да не сте в любимата ни държава, може да участвате, но ако спечелите ще трябва да Ви изпратя наградата на посочен от Вас адрес в България.

Както винаги продуктите са чисто нови, неупотребявани, закупени с мои лични средства от официалния сайт на ColourPop!

Това е всичко от мен засега. Бъдете себе си и следвайте собствения си път!





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up