ColourPop Blitzed Set



Днешният пост за ColourPop е на тема коледния им сет с 6 цвята сенки Blitzed.




Сетът е на редовна цена от 30 долара и включва 6 цвята сенки. Това е първият ми сет на марката с огледалце от вътрешната страна на горния капак. Това лично за мен е минус, защото ще трябва да го изхвърля. Принципно кутийките от сетовете ги използвам за съхранение на сенките - махам целия им пълнеж (където са "гнездата" за сенките) и в така направената празна кутия мога да съхраня 20 броя сенки ColourPop.



* Valley Girl (pearlized)




* Thirsty Girl (Metallic)




* Fan Girl (Pearlized)




* Party Girl (Matte)




* That Girl (Metallic)




* Roller Girl (Metallic)



И 6-те цвята са лимитирани и се предлагат само във въпросния сет. 

Според мен Blitzed включва много красиви и наистина празнични цветове. Видно е, че те трудно биха били включени в общ грим, но всеки един от тях по отделно може да бъде страхотен акцент.

Особено любими са ми цветовете Thirsty Girl и That Girl. Roller Girl, макар и с метален финиш, не е особено пигментиран и за да може сянката да покрие хубаво клепача е нужно да бъде нанесена добра, тъмна основа преди това. Някакви кремообразни черни сенки примерно, защо не и черна гел-очна линия.









Blitzed е един от най-хубавите готови сетове сенки на ColourPop по мое мнение и го препоръчвам на всички, които искат да пробват марката.


Свързани публикации:





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up