Chanel Highlighting Blush 12 Coups De Minuit



Коледната колекция на Шанел за 2015г. от миналата седмица вече е налична в оторизираните магазини в цялата страна, а към момента вече е и почти изчерпана. Това не ми преди обаче чинно да си направя ревютата за продуктите, които аз купих от нея. Все пак е хубаво да си имаме "архив", в който може да се търси ако някой от продуктите бъде лансиран отново, нали? ;)




Coups De Minuit е обявен като "highlighting blush". Продуктът е много интересен, защото според това колко светла/тъмна е кожата Ви ще е или руж или хайлайтър. Тук аз леко саркастично бих препоръчала на марката да прави и хайлайтъри, и ружове, а не хибриди :) Все пак е хубаво да знаем продуктът какъв е, а не да трябва да гадаем докато не го пробваме.



За моята кожа Coups De Minuit е прекалено тъмен за хайлайтър, а с леко напластяване става за руж. При това много приятен, ежедневен, ненатрапчив руж.

Като цвят ще ми е много трудно да Ви го опиша - комбинация е между телесно и розово, като има и частици, които обаче се виждат на силна изкуствена светлина, а на нормална просто зоната, където е поставен, изглежда озарена.

Аз го напластявам около 2-3 пъти. Нанесен веднъж не се забелязва, но при напластяване започва да озарява бузите много приятно.

Цената на ружа по спомен е между 70 лв. и 80 лв. За опаковката съм писала много пъти, така че мисля да не се повтарям. Интересното при Coups De Minuit е, че е доста по-малък от класическите ружове на Шанел. Коледният е 2,8 гр., а останалите - 4 гр. Липсва и така характерният за Шанел аромат на рози, който се усеща при отваряне на кутийката. Аз лично намирам това за плюс, но само защото не обичам рози ;)




Chanel Highlighting Blush 12 Coups De Minuit е лимитиран продукт и може би именно затова е толкова интересен за потребителите, включително и за мен. Купих го по-скоро от колекционерска стойност, като в никакъв случай не го приемам за задължителен за притежаване. Ако не сте успяли да го купите - не се ядосвайте. Пролетните колекции на козметичните гиганти обещават толкова интересни продукти, че със сигурност ще успеете да компенсирате ;) Не ме разбирайте погрешно - ружът е хубав, приятен и най-вече много "носим", но все пак това е коледна колекция. Всичко в нея трябва да е специално, вдъхновяващо, празнично. А този руж/хайлайтър според мен не се вписва в тази категория.

Само припомням какъв продукт пуснаха от Chanel за миналата Коледа. Не може да става и дума за сравнение относно красота и уникалност, нали? :)






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up