MAC Evening Rendezvous Lipstick (MAC Magic Of The Night Collection)



Съвсем скоро и коледната колекция на MAC ще бъде заредена в българските магазини на марката. Именно затова бързам да Ви покажа червилото, което аз избрах от колекията и да Ви разкажа малко повече за него.







Коледната колекция на MAC тази година отново предлага много и различни продукти - червила, сетове, палитри, четки и какво ли още не. Аз поръчах от английския сайт на марката червилото в цвят Evening Rendezvous.

Evening Rendezvous е с грамаж 3 гр. Предполагам цената в България ще е около 40-45 лева. Финишът му е матов. Както при всички червила на марката, и при това се долава лек и приятен аромат на ванилия.

Опаковката като качество не ми харесва. Не мисля, че ще бъде особено здрава, а и е от този тип, при който всеки допир оставя отпечатъци. За сметка на това пък е лилава, което я прави страхотна в моите очи :)




Както вече споменах, Evening Rendezvous е с матов финиш. Въпреки това не е сухо и се нанася лесно върху устните. Макар и пигментирано, е необходимо да повторите нанасянето, за да получите хубав, плътен цвят.

Червилото не изсушава устните и е много комфортно за носене. Трябва му малко повече време, за да стане напълно матово върху устните. Относно трайността му нямам абсолютни никакви оплаквания - с едно подновяване издържа при мен от сутрин до вечер. При ядене и пиене се изтрива съвсем леко в основата на устните.

Все пак бъдете внимателни, тъй като при пушете, пиене, целуване <3 и т. н. би се отбелязвало върху съответната повърхност.






Evening Rendezvous въпреки интересния си цвят, е лесно за носене червило. Огромен плюс е наистина голямата му трайност върху устните. Все пак е хубаво да не се притесняваме след всяка глъдка вода, че червилото е изчезнало.

Нямам търпение да видя цялата колекция на MAC в тукашните магазини, което би трябвало да стане още тази седмица (очаква се колекцията да бъде пусната тук в продажба на 19-ти ноември).

А Вие харесали ли сте си нещо от тази колекция?






Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up