Anastasia Beverly Hills Self Made Shadow Palette
Self Made палитрата на Anastasia Beverly Hills определено е продукт, който много хора чакаха, включително и аз. Предната палитра на марката (World Traveler) по никакъв начин не оправда очакванията ми, но в Self Made имах вяра и не останах разочарована.

Anastasia Beverly Hills Self Made Palette включва 14 цвята сенки, всеки от които с грамаж 0,65 гр. Палитрата е компактна и много здрава. Затваря се посредством магнит. от вътрешната страна на капачето й има огледало, а в специално отделение при сенки - двустранна четка. Обикновено отзивите за четката, която Анастасия включва в палитрите си, са добри, но аз не съм съгласна. И тази, и четката в предната й палитра, се скубят невероятно много и космите им въобще не са нежни към кожата на окото, а дерат. Така че, както обикновено - и тази четка от палитра отива в кофата за боклук.


Палитрата разполага с голямо разнообразие от цветове. Като минус мога да посоча, че има само два матови цвята. Във всички останали цветове присъстват различни по големина частички.

В едно клипче в мрежата при ревюто на тази палитра беше обяснено, че е предназначена да се ползва като различни 4-ки цветове. 4-ките са както следва:
 - Pink Champagne, Metallic Plum, Deep Purple & Treasure;
 - Metallic Plum, Treasure, Self-Made & Hot&Cold;
 - Self-Made, Hot&Cold, Witchy & Sherbert;
 - Witchy, Sherbert, Blush & Isla;
 - Blush, Isla, Blossom & Spirit Rock;
 - Blossom, Spirit Rock, Buttery & Hot Chocolate.
Разбира се, всеки може да комбинира цветовете така, както смята за добре. Това е само предложение, за да бъде потребителят улеснен при избора на комбинации.Сенките в Anastasia Beverly Hills Self Made Shadow Palette са с много високо качество. Пигментирани са и се разпрашват сравнително малко. Може би само цветът Sherbert не ми е сред любимите. Финишът му е сатенен, но някак странен и "мазен", а според мен като мат ми бил много по-красив и използваем. Това е и цветът с най-малка пигментираност според мен.

Като цяло съм много доволна от палитрата. Препоръчвам я, тъй като цената й е добра (около 80 лв. излиза в www.beautybay.com), включва много и различни цветове и текстури, а и е удобна за път.

Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up