Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne Glow Palette



Следя Jacklyn Hill (https://www.youtube.com/user/Jaclynhill1) почти от началото на "кариерата" й в You Tube. Харесвам я много и й имам изключително голямо доверие що се отнася до продуктите, за които говори, независимо, че тя е със суха кожа, а аз с мазна. Именно заради голямата ми симпатия към нея, бях изключително щастлива, че ще направи свой хайлайтър в колаборация с Becca Cosmetics. Е, всеизвестният Champagne Pop не ми допадна и не го купих, но пък лимитираната палитра с негово участие е вече в ръцете ми и нямам търпение да Ви разкажа повече за нея.




Champagne Glow Palette се продаваше ексклузивно в американската Сефора. Към момента е изчерпана. Цената й е $34, като включва общо 7,20 гр. продукт или по 2,40 гр. за всеки цвят.


Опаковката на палитрата е красива на външен вид, но са направили компромис с качеството й. Направена е от пластмаса, но не особено качествена. Не се усеща като здрава и стабилна. Аз лично имам проблем и с отварянето. Иначе е много компактна и удобна за пътуване.



Becca Champagne Glow Palette включва три цвята - Pearl, Champagne Pop и Blushed Copper.

Pearl е много светъл, бял цвят, със ситен блясък и голяма интензивност. В момента се предлага като течен вариант в редовния асортимент на бранда, а от 2016г. ще бъде пуснат в продажба и като самостоятелен пресован хайлайтър. Именно Pearl е цветът, заради който си купих Champagne Glow Palette.



Champagne Pop е прословутият хайлайтър, който Джаклин направи заедно с Becca. Не знам дали самостоятелният хайлайтър отговаря на 100% като цвят на този в палитрата, но аз не го харесах. Много странен златно-прасковен цвят е, който не седи добре на моята кожа. Интензивен е и като качество е страхотен, но като цвят за мен - не.



Blushed Copper за отрицателно време се превърна в мой люимец, което не очаквах. Цветът е лимитиран, силно блестящ, пигментиран. Много красив, интересен и многофункционален. Може да се използва както за руж, така и за ефект върху друг цвят руж,


Използвам Champagne Glow Palette както за лицето, така и за очите. Особено Blushed Copper е прекрасен цвят за подвижния клепач.

Pearl използвам както самостоятелно като хайлайтър, така и смесен с Champagne Pop, защото това е единственият начин, по който мога да ползвам Шампанското. Самостоятелно категорично не ми харесва.



И трите цвята са много силно пигментирани, озаряват прекрасно лицето, могат да се напластяват за още по-интензивен блясък. Самата текстура е много приятна, почти не се разпрашва, мека е на допир, без това да прави цветовете ронливи.




Много съм доволна от Becca Shimmering Skin Perfector Pressed Champagne Glow Palette и ще я използвам с удоволствие доста упорито. Ако бъде пусната отново в продажба Ви я препоръчвам горещо. Сигурна съм, че няма да съжалявате. Качеството на хайлайтърите е отлично, а освен това могат да се комбинират помежду си, за да получите желания от Вас цвят.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up