MAC Electric Cool Eye Shadow Superwatt & Coil





Понякога толкова дълго се бавя с дадена публикация, че идва момент, в който тя вече е излишна. Така си мислех, че ще е и с поста за Electric Cool Eyeshadow, но вчера в магазина на MAC в The Mall видях, че серията още е налична. Затова, нека Ви представя какво си избрах от нея.



Всъщност колекцията Electric Cool се лансира за пореден път. При предно зареждане избрах да взема цвета Coil, а при сегашното - Superwatt.



MAC Electric Cool Eyeshadow са с грамаж 2,1 гр. и цена 40 лв. Консистенцията им е интересна - сравнително мека и подобна на мус. Всъщност, както в опаковката, така и в съдържанието, MAC Electric Cool много приличат на сенките на ColourPop. Тези на MAC обаче се появиха първи на пазара ;)


Electric Cool е серия, която много харесвам, въпреки че трудно си избирам цвят. Даже бих казала, че за мен това е една от най-успешните серии на MAC. Сенките се нанасят лесно както с пръст, така и с четка. Двата цвята, които имам са силно пигментирани, блестящи и много издръжливи. Податливи са на всякакви комбинации и експерименти.




И Superwatt, и Coil са много интересни цветове, като малко по-любим ми е Coil. На живо изглежда като течен метал, а в комбинация с лилави сенки седи превъзходно.

Препоръчвам Ви да разгледате Electric Cool серията в магазините на MAC, защото на снимки не се вижда толкова красотата и ефектът на сенките. По спомен серията включва около 20 цвята.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up