Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick


Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick

Замислих се колко силно обичам този руж, а още не съм му направила ревю. А това е недопустимо!

Искам само да Ви предупредя, че снимките не са от тези, с които се гордея и, въпреки че не пресъздават напълно красотата на Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick, Вие нито за миг не се съмнявайте в нея! Защото този руж е просто феноменален!Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick

Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick

Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick

Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick

Може би помните, че Nectar Shimmer Brick споменах в любимците ми за 2014г. (линк към поста може да видите ТУК). За отрицателно време се превърна в най-любимия ми продукт.

Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick е руж, комбинация между 5 цвята. По отделно нито един от тях не е особено интересен или уникален. Когато се смесят обаче, се случва истинското чудо. Получава се най-красивата комбинация между корал, розово и прасковено, която сте виждали. А за допълнителен разкош, получилият се цвят е покрит със златен воал. Точно воал - без частички, блестулки и т. н., а цялостен озарен вид. Наистина ми е трудно да Ви опиша колко точно красив е този продукт! Не мога да си представя, че някой няма да го хареса или на някого няма да отива.

Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick е с грамаж 10,3гр. и цена 32,50 британски лири. Може да се купи от почти всички познати сайтове - Selfridges, Harrods, House of Fraser и т. н.

Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick

Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick

Ружът е много икономичен и след няколко-месечна почти всекидневна употреба, почти не си личи, че е ползван. Изключително много харесвам факта, че 5-те цвята не се смесват в опаковката, всеки си е явно откроен.

Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick не се разпрашва. Не е изключително пигментиран, но пък лесно се напластява и придава цвят, без да има опасност от грешки.

Единственото нещо, което не харесвам в Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick, е опаковката. И като казвам "Не харесвам", разбирайте " Ненавиждам". Като цяло не е нищо особено - класическата черна пластмаса, само че е излишно голяма. Моят рефил е залепен на криво, което ме дразни при всяко отваряне на кутийката. А безумният дунапрен, който са сложили да предпазва между ружа и огледалото, дори не искам да коментирам. Дунапрен! За 32,50 лири! Дунапрен?!

Както и да е. Представете си колко много харесвам ефекта от Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick, след като преглъщам тези грешки с опаковката.

Ето няколко опита за улавяне на цвета:

Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick

Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick

Bobbi Brown Nectar Shimmer Brick

Ако имате възможност, задължително пробвайте този продукт. Както вече казах - наистина не мога да си представя, че на някого няма да му хареса!

Вие имате ли някой цвят от серията Shimmer Brick? Аз се чудя кой още би ми харесал, но определено предпочитам да имам възможност да избера на живо, а не по картинки.Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up