Почти на две!


Ах!

Наистина не мога да повярвам, че скоро ще отпразнуваме втория рожден ден на Eat Love Make up!

На 8-ми май 2013г. пуснах своя първи пост! Колко време мина от тогава, колко неща се случиха, колко продукти пробвах, колко приятели намерих!



Макар и Eat Love Make up за мен да е хоби, бъдете сигурни, че е много отговорна задача да водиш блог. 

Постоянно искаш да ставаш по-добър. Да осъвършенстваш снимките си, текстовете си, да достигаш до повече хора. 

Страх те е да не подведеш някого. Страх те е да не бъдеш разбран погрешно. 

Срещаш нови приятели. Получаваш прекрасни съобщения и мейли. Осъзнаваш, че това, което правиш наистина се цени и означава нещо за някого!

Срещаш врагове. Започваш да четеш за себе си ужасни неща. Започваш да усещаш омраза и това те наранява невероятно много, защото не знаеш с какво си го заслужил.....

Емоциите са различни, доста често напълно противоположни! Все пак. на всички Вас, които ме четете, които ме подкрепяте, които ме насърчавате да покажа най-доброто от "блогърската" ми същност, огромно Благодаря! Благодаря за всяко съобщение, за всеки мейл, за всеки нов "лайк", за всеки нов последовател, за всяко споделяне, за всеки коментар, за всяка препоръка и насока! За това, че сте останали с мен!

По традиция, и този празник искам да отбележа като подаря награда на някого от Вас.


Наградата е базата за грим на Шанел (ревю за нея може да видите ТУК) и червилото Cécile от серията Rouge Coco (ревю за него може да видите ТУК). Все любими на мен продукти!

Наградата ще спечели само един човек. 

За да участвате в томболата трябва ми оставите коментар под този пост и да ми отговорите на някой (или всички) от следните въпроси:
 - от къде научихте за Eat Love Make up;
 - колко често посещавате блога;
 - как възприемате идеята за цялостна промяна във визията на Eat Love Make up.

Всъщност това са само насоки, Може да ми споделите каквото Ви е на сърце. Просто трябва все пак да има някакво условие за участие, та това е, което ми хрумна в момента.

Задължително оставете и мейл за връзка.

Може да участвате само по веднъж! Както предупредих при предната игра - ако някой участва повече от един път, ще анулирам всичките му участия и така няма да влезне нито веднъж в списъка за томболата.

Играта започва днес и завършва в 23:59ч. на 10.05.2015г. В седмицата след тази дата аз ще изтегля победителя, който ще трябва да се свърже с мен на мейл eatlovemakeup@abv.bg, за да се уговорим кога и как да получи наградата си!

Както винаги продуктите са чисто нови, неотваряни, неупотребявани, закупени с мои лчини средства от оторизиран магазин, предлагащ Chanel в България!

Надявам се да посрещаме още много рождени дни заедно!



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up