Chanel Lumière D'Été Illuminating Powder (Chanel Summer 2015 Collection)


Chanel Summer 2015 Collection

Дойде време да Ви разкажа и за звездния продукт от колекцията на Шанел за лято 2015, а именно Lumière D'Été Illuminating Powder.Chanel Summer 2015 Collection

Chanel Summer 2015 Collection

Chanel Summer 2015 Collection

Chanel Summer 2015 Collection

Пудрата е с големина 8 гр. и цена 112 лв. Все още може да се намери в някои от магазините, продаващи Chanel. Не забравяйте, че Lumière D'Été Illuminating Powder е лимитиран продукт, така че ако представлява интерес за Вас, побързайте с купуването й.

Опаковката е позната на всички - черната пластмасова кутийка с логото на Шанел на капачето. В нея има огледало и предпазител за пудрата. Самата кутийка е обвита с велуrен калъф, в който има отделение и за четката.

Chanel Summer 2015 Collection

Chanel Lumière D'Été Illuminating Powder е с много интересна текстура. Хем е пудрена, хем не е суха и човек може да реши, че става дума за кремообразен продукт. Фина и непрашлива е. Принтът е приказен и красив и с удоволствие установих, че не се наранява лесно.

Много важно е с каква четка се нанася Lumière D'Été Illuminating Powder. Аз първоначално пробвах с бронзиращата четка на Марк Джейкъбс. Тя не успя да вземе много от продукта и по-дълго време се наложи да наслагвам, за да си проличи цветът. Четката, която е в комплект с пудрата, успява да вземе много повече продукт и с нея се работи лесно. Самата пудра се разнася лесно и с лекота се слива с тена на лицето.

Chanel Summer 2015 Collection

Цветът на мен много ми напомня на пясъка в пустиня. За съжаление, на моята кожа оранжавее, затова категорично Ви препоръчвам преди да купите Chanel Lumière D'Été Illuminating Powder, да я пробвате. Не на всяка кожа се проявява тази оранжева нотка, но за съжаление на моята - да. 

При проба на ръка се виждат много малки блестящи частици, на лице те са почти незабележими.

Chanel Summer 2015 Collection

Chanel Summer 2015 Collection

Chanel Summer 2015 Collection


За хора с кожа, светла като моята, Chanel Lumière D'Été Illuminating Powder не е пудра за цяло лице, а бронзиращ продукт. Дамите с малко по-тъмни кожи могат и да я носят на цяло лице.

Chanel Summer 2015 Collection

Много исках именно Chanel Lumière D'Été Illuminating Powder да се окаже моята нова най-любима бронзираща пудра, но за съжаление заради оранжевото, което се появява на лицето ми, това няма как да стане. Все още не съм намерила по-добър бронзър за моята кожа, от миналогодишния летен на Sephora.

Все пак с удоволствие ще слагам и Lumière D'Été Illuminating Powder, просто ще е по-пестеливо ;)Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up