ColourPop I Think I Love You Palette


Днес е ред да Ви представя още една от палитрите със сенки на ColourPop, а именно I Think I Love You Palette.




I Think I Love You Palette е малка и компактна палитра, която е идеална за път. Опаковката ѝ е направена от твърд картон и се затваря посредством магнит. В палитрата няма огледало, както и апликатори.


I Think I Love You Palette съдържа 12 броя сенки, всеки от които с големина 0,85 гр. Цената на палитрата е 16 долара. Поръчах я директно от сайта на Colourpop. Поръчката ми не беше задържана на Митница, тъй като на пакета беше обозначена само стойността на палитрата, без тази на доставката (10 долара).




Макар цветовете в палитрата да не са нещо невиждано и да ги имам по отделно в 10 други палитри, посягам именно към тази почти ежедневно. Харесвам комбинацита от цветове, както и разнообразието от матови и блестящи предложения.





Сенките са с много добро качество. И при матовите, и при блестящите може да се наблюдава разпрашване. При матовите то е една идея повече, но нищо, което не може да се преглътне.





I Think I Love You Palette е подходяща както за лек и бърз ежедневен грим, така и за по-подчертани очи и вечерни излизания.

Като цяло аз станах истински фен на палитрите за сенки на ColourPop. Обичам единичните им сенки и макар тези в палитрата да се различават от тях, на мен много ми допадат. Към момента имам 3 палитри от този тип и точно към тях посягам, когато съм на път. Освен за пътувания обаче, смятам, че те биха били полезни и в ежедневието както на всеки любител, така и на професионалистите.

Според мен съотношението цена/качество е особено печелившо в тези палитри и която и от тях да изберете, няма да съжалявате.




Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up