Guerlain Météorites Gold Pearl


Метеоритите на Guerlain са моя голяма любов! Колекцията ми от този продукт расте всяка година, а последното допълнение към нея са Météorites Gold Pearl - коледното предложение на бранда.





Guerlain Météorites Gold Pearl са лимитиран продукт. Големината им е 20 гр. Не мога да дам информация каква ще е цената им в България, защото поръчах моите от Великобритания.


Опаковката на Метеоритите ми допада много. Със златния си цвят ми донася празнично настроение. В тази опаковка не е вградено огледало. Кутийката е направена от пластмаса, като лично аз щях да бъда по-удовлетворена, ако беше вложен по-здрав и тежък материал.


Както вече споменах, Guerlain Météorites Gold Pearl са с големина 20 гр. Това количество е по-малко както от количеството на Метеоритите от редовната серия, така и от това на предишни лимитирани, които притежавам. За мен по-малкото количество не е никакъв проблем, защото това е подукт, който се изхабява изключително бавно.


Имайте предвид, че контейнерчето с продукт е пълно почти до ръба си, което прави взимането на Метеорити с четка малко по-трудно, защото има опасност топченца да паднат от опаковката.


Когато в Интернет започна да излиза информация за Guerlain Météorites Gold Pearl бях малко скептично настроена, защото очаквах силно блестящи Метеорити. Аз обичам блестящи продукти, но не и когато се нанасят върху цяло лице. Поръчах Météorites Gold Pearl най-вече от колекционерска гледна точка и зачаках с интерес да разбера какви точно топченца са включени в таз-годишната селекция.


Когато получих заветната кутийка, останах изключително приятно изненадана. Това са едни от най-носимите Коледни Метеорити на Guerlain. Нанасям ги щедро с голяма четка върху цялото лице и в миг тенът ми стана перфектен. Знаете, споделяла съм безброй пъти, аз обожавам Метеоритите и върху моята кожа те имат точно Фотошоп-ефект. Така е и с тези. Блясъкът от Guerlain Météorites Gold Pearl е толкова фин, че е едва доловим с просто око, но спомага за ефекта на цялостно озарено лице. И дори аз, с моята комбинирана кожа, без проблем нося тези Метеорити ежедневно. 


Лично за себе си намирам Guerlain Météorites Gold Pearl по-добри от Метеоритите от редовната серия. Всъщност, в цялостната ми класация за Метеорити, те се нареждат на 2-ро място след Коледните от 2015 година (може да ги видите ТУК).

Освен за ефекта от Gold Pearl, бях притеснена и за това в какво състояние ще получа безценните за мен перли и дали няма те да са прекалено натрошени от транспортирането. За щастие се оказа, че топченцата не са толкова деликатни и нямаше никакви щети.

Разбира се, още с отварянето на кутийката, въздухът се обогати с невероятния и вече запазена марка на Метеоритите, аромат на виолетки.


Не мога да Ви кажа, че Guerlain Météorites Gold Pearl са задължителен за притежаване продукт. Ако имате други Метеорити, то може като ефект леко да се дублира с тях. Ако обаче нямате Метеорити за ежедневно ползване, то тези биха били идеално решение. Разбира се, ако обичате този тип продукт. Споменавала съм и преди - при Метеоритите няма средно положение - или ги обожаваш (като мен) или не виждаш ефекта от тях. Затова винаги съветвам да се пробват предварително. За мен те се оказаха невероятно и неочаквано попадение и бързо и трайно се настаниха сред любимите ми продукти.



Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up