Как да заблестиш на своята Badoo-среща? Моите Топ 3 продукта за блясък


Ако допреди няколко години да се запознаеш с някого онлайн звучеше прекалено мистериозно, дори страшно, то днес въобще не е така. Интернет заема толкова голяма част от ежедневието, че е някак естествено благодарение на него да започваме нови приятелства, а защо не и нова любов.

В това начинание на помощ идва Badoo. Нека Ви разкажа малко повече. Badoo е най-голямото приложение за срещи в света, като към момента в него има регистрирани над 360 милиона потребители. Приложението е лесно за употреба като предлага различни възможности за избор на критерии при търсенето на идеалната половинка. Активни са класическите критерии пол, възраст, интереси, но освен това може да се селектират хора, които да приличат визуално на Вас или пък да са в района, в който живеете Вие.

Друго, което ми направи впечатление е, че от Badoo обещават сигурност на данните и снимките, които са в приложението. Прави се верифициране на профилите, за да бъде сигурен потребителят, че както човекът отсреща, така и снимките му, са истински. Така че можете да сте спокойни и без притеснение да натиснете бутона „Инсталирай”.

Може би знаете, че дори Принц Хари не се е срещнал със своята годеница случайно, а е било среща "на сляпо", организирана от общи приятели.


Не съм била на първа среща от прекалено много време, но ясно помня емоциите и притесненията. Замислих се ако днес трябва да отида на първа среща, какъв грим бих сложила. Може би ще Ви учудя с отговора, но той е - Минимален. Бих заложила изключително на подчертаването на естествената красота чрез леко коригиране на тена, озаряване на лицето и глос в нежен цвят и с блестящ ефект. И в тази връзка, нека Ви разкажа на кои озаряващи продукти обичам да разчитам.


MAC Strobe Cream е продукт с голяма слава. Дълго време обмислях покупката му, но от бранда ме улесниха, като пуснаха в продажба удобна малка опаковка от 30 мл. - идеална както за път, така и за удовлетворяване на любопитството ми. Кремчето има лека консистенция и попива срванително бързо в комбинираната ми кожа. Може да се използва по няколко начина:
  - като овлажнител за лице;
 - като база за грим (особено подходящо при хора със суха и/или дехидратирана кожа, защото получават овлаждняване в двойна доза - първо от основния крем, който ползват и след това от базата, която също притежава хидратиращи свойства);
 -  като хайлайтър над вече нанесен грим - в този случай може да се постави съвсем малко количество продукт върху скулите с цел озаряване на лицето.

Chanel Camélia de Chanel Illuminating Powder е един от най-любимите ми хайлайтъри. Позволява както съвсем лек блясък, така и интензивно озаряване, всичко зависи от Вашите предпочитания и нужди. Частиците му са фини и очароват с красивия си блясък. Невероятният принт на хайлайтъра е само допълнителен плюс.

Yves Saint Lauren Gloss Volupté 19 Rose Orfèvre е най-обожаваният от мен глос. Изгубила съм бройката на опаковките, чието дъно съм видяла, но дори и сега една чисто нова чака реда си в тоалетката ми. Това е глос, който дава всичко необходимо за една първа среща - нежен цвят, съблазнителен блясък, приятен аромат, отлична трайност, осезаем комфорт и не на последно място - никакво лепкаво усещане. Глосът привлича деликатно вниманието към устните, а те изглеждат сочни и по-обемни.


Надявам се, че моят подбор Ви е харесал. За мен това са продукти, които ми вдъхват увереност и самочувствие - все елементи, необходими за една успешна първа среща. Какъвто и грим да изберете обаче, важното е да си дадете шанс и да изпробвате нещо ново. Човек никога не знае къде и кога стрелата на Купидон ще го уцели!


* Постът е спонсориран от Badoo. 

Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up