Chanel Le Vernis 576 Horizon Line & Chanel Le Vernis 578 New Dawn (Chanel Travel Diary 2017 Fall-Winter Collection


Днес продължавам с есенната тематика и герои на публикацията са два лака на Chanel от последната колекция на марката. Цветовете са 576 Horizon Line и 578 New Dawn.



От 2016 година лаковете на марката са с нова формула. Имам много ревюта на лакове на Chanel в блога и във всяко от тях съм споделяла, че при мен те нямат никаква трайност. Белят се буквално за 24 часа. Именно затова ми беше особено интересно да изпробвам Horizon Line и New Dawn и да разбера тази нова формула ще бъде ли по-дълготрайна върху ноктите ми, защото това всъщност са първите ми лакове от тази серия.


576 Horizon Line и 578 New Dawn са нови цветове в каталога на Chanel. Доколкото съм запозната, Horizon Line е лимитиран и се предлага само в Travel Diary-колекцията, а New Dawn ще премине в перманентната линия на бранда.

Всяко шишенце събира 13 мл. продукт, а цената (по спомен) е около 50 лева. Типично за Chanel четката на лаковете е малко по-тънка (примерно сравнена с Dior или OPI).

И двата цвята покриха идеално на два пласта, а финишът им е "глос".




Много силно се впечатлих от скоростта, с която лаковете изсъхнаха. Съвсем малко след нанасянето им, те са не просто сухи, а напълно устойчиви на външни агресори 😂 като моята неспособност да седя и 5 минути без да мърдам.




Относно издъжливостта - да, смело мога да заявя, че на моите нокти определено се усеща разлика с предишната версия. Ако преди имах маникюр за 24 часа, то този път той е непокътнат 5 дена. А това е голям напредък!

Относно цветовете - трудно ми е да Ви ги опиша, защото са много интересни и определено трябва да се видят "на живо". Снимките също не могат да покажат цялата им красота. Horizon Line е интересна смесица между мъгляво зелено с малко сиво. New Dawn пък съчетава в себе си малко ливаво, малко сиво, малко бежаво, въобще един невероятен микс, който изглежда по различен начин на различните светлини. И двата лака са без никакви частици, но цветовете им са толкова интересни сами по себе си, че не им трябват никакви разсейващи блясъчета. 💜

Макар колекцията ми от лакове на Chanel да е доста голяма, в последните години бях разредила купуването им заради ниската им трайност върху моите нокти. С новата формула обаче, брандът отново ме привлича като клиент на лаковете си.

New Dawn пък е толкова "мой" цвят, че усещам как ще съм постоянно с него през следващите месеци!


На Вас допадат ли Ви тези два цвята и ако трябва да избирате между тях - то кой бихте купили?

* Продуктите са ми предоставени от Chanel. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up