Clarins Hydra-Essentiel Milky Lotion SPF 15


От много време не съм правила ревю за бяла козметика, но днес искам да Ви представя продукт именно от тази категория. Защото именно с грижата за кожата започва всичко!




Независимо дали кожата Ви е суха, комбинирана, нормална или мазна, хидратацията е задължителна. А да намериш добър хидратант за своята кожа е не лека задача.

Когато Clarins Hydra-Essentiel Milky Lotion SPF 15 излезна на пазара, пробвах доста мини-опаковки от него и още с първата го харесах, но тъй като към онзи момент имах няколко хидратанта, отложих покупката му. Преди време обаче, от Clarins ми го предоставиха и реших, че това е идеалният момент да направя ревю за него.

Clarins Hydra-Essentiel Milky Lotion SPF 15 е хидратиращ крем с лека текстура. Подходящ е за нормални и комбинирани кожи.



Текстурата му, както и името подсказва, напомня на мляко, на гъсто мляко, което попива моментално в кожата ми, като едновременно с това доставя нужната ми хидратация. Допълнителен плюс е, че има фактор SPF 15.

Ароматът на крема е изключително приятен - нежен, фин, ненатрапчив, но същевременно освежаващ.


Clarins Hydra-Essentiel Milky Lotion SPF 15 се предлага в опаковка от 50 мл. Самата опаковка е под формата на флакон с помпичка. Обичам такива опаковки, защото са максимално хигиенични. Опаковката е в син цвят, характерен за хидратиращата серия на Clarins. Освен това опаковката е от този тип, при който с намаляването на продукта дъното се "повдига" към върха, тоест няма опасност в опаковката да остане неизползван крем.


Това, което най-много ме впечатлява при ежедневната употреба на Hydra-Essentiel Milky Lotion е леката текстура, абсолютно идеална за моята комбинирана кожа, която обаче ме дарява с достатъчно хидратация. Самата му текстура е много приятна и буквално е удоволствие да нанасям Hydra-Essentiel Milky Lotion върху лицето ми. Кожата ми не реагира по никакъв негативен начин на крема - не почервенява, не са ми се появявали обриви или друг тип несъвършенства.

Кремът се оказа идеален и за най-топлите дни, като не омазнява допълнително кожата ми.

Единственият минус, който аз забелязах в Hydra-Essentiel Milky Lotion е, че не се сработва с основата ми за грим на Urban Decay. С всички останали бази, които имам, не забелязвам никакъв проблем.

Определено препоръчвам Clarins Hydra-Essentiel Milky Lotion на всички Вас, които сте с комбинирани кожи. Вярвам, че този продукт би Ви допаднал. Разбира се, абсолютно задължително условие е да го тествате преди покупка, защото както знаете - всяка кожа е различна. Тестването на козметика, особено бяла, е необходимост, така че винаги го правете :)


* Продуктът ми е предоставен от Clarins. Постът съдържа изцяло лично мнение и впечатления.





Няма коментари

Публикуване на коментар

Blog Design by Eat Love Make up